Het laatste nieuws

Vestar is een ontdekking waard voor degenen die op zoek zijn naar de ultieme bestemming voor buitengewone evenementen en congressen, waar perfectie en stijl samenkomen om een onvergetelijk succes te garanderen. Gelegen in het hart van Antwerpen en omringd door een weelderige groene omgeving, presenteert Vestar een prachtige tuin van 2000m² en een ecologisch gebouw dat gebruikmaakt van geothermische energie en zonnekracht.

Met diverse zalen, variërend in grootte van 20 m² tot 500 m², die zijn uitgerust met de nieuwste audiovisuele voorzieningen en volledig kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van elk evenement, biedt Vestar eindeloze mogelijkheden. Het professionele team en de partners van Vestar staan klaar om uitgebreide ondersteuning te bieden, terwijl ervaren cateraars smaakvolle culinaire hoogstandjes serveren en een betrouwbare audiovisuele partner garant staat voor een zorgeloze ervaring.

Of het nu met het openbaar vervoer is of met de auto, Vestar is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over ruime parkeergelegenheid, waardoor elke gast met open armen wordt verwelkomd op hun evenement.

 

State-of-the-art event- en congrescentrum met vergaderfaciliteiten en grote tuin te Antwerpen – Vestar