Het laatste nieuws

Naar een originele locatie voor uw volgende teambuilding activiteiten, hoeft u vanaf nu niet verder meer te zoeken. Landgoed Altenbroek is bij uitstek de perfecte locatie voor het organiseren van een een- of meerdaags event voor uw personeel. Ontketen de teamspirit op een landgoed van 250 hectare en organiseer het evenement op een inspirerende locatie. Is uw interesse gewekt? In dit blog komt u er meer over te weten.

Een breed scala aan teambuilding activiteiten om uit te kiezen 

Heeft u er al eens over nagedacht om een teambuilding activiteit te organiseren op een landgoed? Deze locatie ligt direct in de natuur en de rust start al op het moment dat u met de wagen over de oprijlaan rijdt. Het is voor de deelnemers zonder twijfel de perfecte plek om een inspirerende teambuilding activiteit te ervaren.

Op het landgoed heeft u de keuze uit een een- of meerdaags event 

U heeft de keuze uit enorm veel opties om het teambuilden in te delen. Gaat u graag voor een eendaags evenement of meerdere dagen met overnachting op de plek van bestemming? En wat voor soort activiteiten moeten aan bod komen gedurende de retraite? Een aantal voorbeelden van sessies die geliefd zijn voor het teambuilden, zijn:

  • Schapendrijven
  • Highland Games
  • Culinaire proeverijen
  • Mountainbiketochten

Mix-and-match verschillende teambuilding activiteiten voor de perfecte dagindeling 

Eén ding is zeker: tijdens een of meerder dagen teambuilding wilt u natuurlijk dat de deelnemers goed in de watten worden gelegd. Daarom is het een absolute must om het evenement te laten organiseren door een team van professionals. Niet alleen kan er inhoudelijk goed in worden gegaan op de activiteit, maar ook op het gebied van eten en drinken worden de deelnemers op de locatie goed in de watten gelegd.

Bedrijfsevents in de betoverende en rustgevende setting van een kasteel in Limburg – Landgoed Altenbroek