Het laatste nieuws

Functieomschrijving

Het prachtige historische gebouw “Ouwen Dok” in Mechelen is omgebouwd tot een nieuw Van der Valk hotel. Naast 124 kamers (waaronder 5 suites) heeft het hotel ook de ambitie om de nieuwe hotspot van Mechelen te worden met een restaurant dat de charme van het gebouw uitstraalt, de gezellige “Bar Bernard”, het zuid gerichte terras met een bijzonder zicht op de Dijle en ons binnenplein “De Patio” rond de siervijver. Daarnaast telt het hotel ook over 4 multifunctionele vergader- en feestzalen, voor zowel grote als kleine events in een uniek kader.

JOB

Jij zorgt ervoor dat onze gasten de tijd even compleet vergeten en ten volle genieten. Jouw glimlach en vlotte bediening zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring!

  • Je verwelkomt en helpt gasten met de glimlach
  • Klantvriendelijkheid draag je hoog in het vaandel, niets is jou teveel gevraagd
  • Je neemt bestellingen op en serveert gerechten en dranken
  • Je geeft advies aan de gasten over de menukaart, de suggesties en de dranken- en wijnkaart
  • Je zorgt voor een WAUW effect en een culinaire beleving bij de gasten
  • Je communiceert vlot en efficiënt met de keuken en de bar
  • Je respecteert veiligheids-, kwaliteits- en hygiënenormen (HACCP)
  • Je rapporteert aan de F&B Manager

PROFIEL

  • Je hebt een passie voor hospitality en je kunt gasten een warm welkom gevoel geven
  • Je bent gedreven en ambitieus, je bent in staat om telkens de verwachtingen van onze gasten te overtreffen
  • Je bent empatisch en je kan elke situatie tactisch inschatten en ernaar handelen
  • Je beschikt over sterke sociale- en communicatieve vaardigheden zowel mondeling als in geschrift
  • Je hebt een nette, gastvrije en gastgerichte uitstraling
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Je bent een team player en denkt oplossingsgericht
  • Je hebt een helicopter view
  • Je hebt een flexibele instelling en je bent stress bestendig

JOBGERELATEERD COMPTETENTIES

  • De klant adviseren bij zijn keuze van gerechten al naargelang zijn smaak en de dagsuggestie, de bestelling opnemen
  • De tafels afruimen, de zaal van het restaurant schoonmaken
  • De klant onthalen bij aankomst in het restaurant, een tafel toewijzen en de kaart aanbieden
  • Gerechten opdienen in de zaal
  • De betaling voor de consumpties innen
  • De mise-en-place verrichten in de zaal en de bijkeuken, de tafels klaarmaken voor de dienst

PERSOONSGEBONDEN COMPETENTIES

  • Regels en afspraken nakomen
  • Contactvaardig zijn
  • Samenwerken als hecht team
  • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
  • Commercieel zijn
  • Klantgerichtheid

AANBOD

  • Een uitdagende functie waarin elke dag anders is
  • Je komt terecht in een jong en dynamisch team dat er 200% voor gaat
  • Unieke werkomgeving, aangename werksfeer
  • Een salarispakket op maat
  • Personeelstarieven binnen Van der Valk Hotelgroep

Interesse?
Stuur dan je motivatie, voorzien van een curriculum vitae en profielfoto en duidelijke vermelding van een referentiecheck naar: Jobs@hotel-mechelen.be

Wij verzoeken je vriendelijk om alleen te reageren als je aan ons profiel voldoet. Alleen volledige sollicitaties met duidelijke, onderbouwde motivatie en CV worden in behandeling genomen. Graag verzoeken we jou alleen te reageren wanneer je over de gevraagde relevante werkervaring beschikt in de hotel of restaurantsector.

Regio
Antwerpen
Locatie
Van der Valk Hotel Mechelen
Afdeling
Bediening
Dienstverband
Fulltime
Talen
Nederlands, Engels, Frans
Opleidingsniveau
Professioneel werk en denkniveau
Werkervaring
1 tot 2 jaar
Arbeidstijd per week
38

Sollicitatieformulier