UNIZO kiest opnieuw voor Goldfish Party Rental

UNIZO koos opnieuw voor Goldfish Party Rental als verhuurpartner, die dit jaar alle meubilair voor meer dan 900 aanwezigen mocht voorzien.

Boeiend programma 

Het UNIZO Topseminar 2020 werd een unieke samenkomst van ondernemers waarbij boeiende, korte keynotes werden afgewisseld met netwerkmomenten. Goldfish mocht in haar loungemeubilair topsprekers verwelkomen als Carole Lamarque – Duval Union, Thierry Geerts – Google België, Rik Vera en 7 andere uitmuntende vakmensen.

Om alle aanwezigen scherp te houden, werden korte pauzes tijdig ingelast.

Goldfish zorgde voor 2 grote barpunten zodat iedereen snel een tasje koffie of iets fris kon nuttigen. Ook buffettafels en cateringpunten mochten niet ontbreken. Deze waren door de zaal heen te vinden, om zo lange wachtrijen te vermijden.

Een ruimte met meer dan 900 ondernemers dynamisch houden is niet evident maar wel enorm belangrijk voor een dergelijk evenement. Doormiddel van verspreide statafels konden de aanwezigen zowel tijdens het ontbijt, als de pauzes, lunchbreak en walking dinner vlot netwerken. Comfort mocht echter ook niet ontbreken. Dat aspect werd ingevuld door het voorzien van barkrukken en barstoelen mét rugleuning.

VIP

Op de 2de verdieping van het ICC complex, werd een VIP ruimte voorzien voor de 10 sprekers van de dag. Deze ruimte werd voorzien van een comfortabele lounge, statafels én enkele dinertafels zodat er nog voldoende voorbereid kon worden op de telkens 20 minuten durende presentatie.

Logistiek 

Om een dergelijk evenement tot stand te kunnen brengen is een goede planning nodig.

Goldfish zorgde niet alleen voor de tijdige levering en ophaling van al haar materialen, maar zorgde ook voor de opbouw en afbouw ervan. Een sterk team dat efficiënt te werk kon gaan dankzij de nauwe samenwerking met UNIZO. Alle ruimtes werden reeds vanaf de offerte apart opgedeeld zodat duidelijk was welke materialen waar zouden komen te staan.

Goldfish draagt partnership hoog in het vaandel en is trots evenementen van dergelijk formaat vlot en met uitstekende klanttevredenheid te kunnen afronden.

Bent u nog op zoek naar een verhuurpartner voor uw evenement of seminarie?

Aarzel niet Goldfish Industries – Party Rental te contacteren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Fotograaf: John Lammertyn (www.johnlammertyn.be)

Verhuur uniek feestmateriaal – Goldfish Industries – Party Rental