Het laatste nieuws

TUI als Incentive partner gaat voor totaalontzorging. Wij leggen de nadruk op een beleving met WOW-factor, voor onvergetelijke en unieke ervaringen die nog lang zullen bijblijven. Een reis die volledig past bij de wensen van jouw bedrijf.

Als expert houden we rekening met jouw doelen en wensen om het perfecte op maat gemaakte programma op te stellen. Van cultuur en entertainment (denk aan het New Yorkse ‘city life’), tot de ultieme combinatie natuur-avontuur van IJsland en Lapland. Of zelfs een culinaire trip naar de Champagnestreek, met als kers op de taart een diner in Maison Ruinart.

Meer info

Met onze eigen TUI fly vloot en regionale luchthavens, bieden we diverse vertrekmogelijkheden.

Breed aanbod: We bieden accommodaties over de hele wereld, eigen cruises, sport mogelijkheden met fiets- en padelcentra en culinaire paradepaardjes aan.

Als grootste internationale reisorganisatie bieden we 24/7 persoonlijke service voor, tijdens én na je reis.

Met professionele en hoogkwalitatieve partners bieden wij de ultieme beleving.

Persoonlijke aanpak: ook op bestemming kunnen we alles verzorgen in de stijl van het bedrijf of evenement. Van een bedrijfslogo op de bus, tot gepersonaliseerde menukaarten.

Of je nu een groot of klein budget hebt, met tien of 250 mensen reist: wij zorgen voor een reis die van A tot Z wordt verzorgd. Contacteer ons vrijblijvend voor een eerste kennismaking en samen met u bekijken we graag de talrijke mogelijkheden.

Contact opnemen