Het laatste nieuws

Davidsfonds en evenementenbureau New Balls Please bundelen hun krachten om een unieke teambuilding activiteit aan te bieden. Met Tuupe-tegoare (Gents dialect voor ‘samen zijn’) ontdek je met je collega’s Gent, Zulte en de pittoreske Leiestreek. Combineer de beste Zomerzoektocht in Vlaanderen met een originele activiteit en beleef met je team een onvergetelijke ervaring.

De Davidsfonds Zomerzoektocht start dit jaar voor de 35e keer. Tijdens de zoektocht beleef je een uitgestippelde wandeling en probeer je onderweg de vragen in je zoekbundel op te lossen.

Voor deze editie kan je kiezen uit twee bestemmingen, Zulte of Gent. De troeven van cultureel Gent zijn heel duidelijk, maar ook Zulte is deze zomer het epicentrum voor echte cultuurliefhebbers. Op 15 juli vieren we namelijk de 100-ste verjaardag van kunstenaar Roger Raveel.

Bedrijven kunnen nu ook de Davidsfonds Zomerzoektocht ervaren in combinatie met extra groepsactiviteiten. Kies uw favoriete culinaire en/of artistieke activiteit(en) uit het uitgebreide menu en zorg voor een onvergetelijke middag met uw team (activiteit beschikbaar tot 21 september).

Meer informatie over de Davidsfonds Zomerzoektocht
https://www.dezomerzoektocht.be/10/bedrijven

Contact
New Balls Please
+32 9 265 98 00
B2bzomerzoektocht@newballsplease.be

Evenementenbureau te Gent – New Balls Please