Het laatste nieuws

Vandaag stellen ze je graag één van de Golden Members voor: Total-E uit Beringen. Dit eventbedrijf biedt een waaier aan services aan die van elk event een special event maken.

De leden zijn even divers als de eventsector zelf, van leveranciers van tenten, meubilair, AV services, planten, enz. … Sommige van de leden hebben die diversiteit ook in hun eigen DNA. Je kan bij hen terecht voor een hele waaier aan diensten die een evenement boven het gemiddelde uittillen. Dat is zeker ook het geval bij BESA Golden Member Total-E uit Beringen.

Bij Total-E hebben ze maar één doel: samen met hun klanten mooie dingen maken. En dat doen ze met verve! Het bedrijf bestaat uit verschillende dochterbedrijven met een gedeelde passie die datzelfde doel onderschrijven. Samen vormen ze een harmonisch geheel, afzonderlijk beschikken ze over een doorgedreven expertise in één bepaald vakgebied: licht, geluid, video, decoratie, printing, … Samen zorgen zij voor de planning, organisatie, inrichting, aansturing en ontzorging op evenementen, feesten, modeshows, concerten, festivals, theatervoorstellingen, beurzen, enz. …

  • Total-E Cocreators richt zich als leverancier van diensten en materialen exclusief op professionals en zorgt voor de realisatie van grote en kleine totaalconcepten. Dankzij de expertise in de groep op het vlak van licht, geluid, video, decoratie, printing,… kunnen zij elk idee van de tekentafel naar de realiteit brengen.
  • Catch the eye is een one stop shop voor visuele communicatie in de breedste zin van het woord. Drukwerk, large format printing, fotoproducten, belettering, digitale signalisatie, standenbouw en video zijn hun dada.
  • Festarent biedt dan weer een breed feestaanbod voor elke gelegenheid in huur. Stoelen, tafels, planten, tafellakens, borden, wijnglazen,kandelaars, … Ze hebben het allemaal.
  • Blente is het audiovisuele broertje in de Total-E familie en biedt audiovisuele ondersteuning op allerlei vlakken met een team van gemotiveerde én ervaren professionals in licht, geluid en video.

Je kan Total-E contacteren via hun website: https://total-e.com/

Volledige evenement ondersteuning – Total-e