Total-E neemt Exporent over

Totale is een all-in-one leverancier van materialen en diensten voor event professionals. Het bedrijf uit Beringen neemt Exporent over.

Exporent was jarenlang een toonaangevend bedrijf en één van de grootste nationale spelers op het gebied van inrichting en verhuur van meubilair. Dankzij een enorm groot aanbod aan materialen bood Exporent een antwoord op de inrichting van verschillende soorten evenementen: van sportevenementen tot festivals, van beurzen tot productvoorstellingen, maar tevens voor seminaries en congressen. Net zoals Total-e richtte Exporent zich enkel op de professionele markt. Exporent was een gevestigde waarde door een zeer divers gamma, onderscheidende collecties en grote aantallen.

Total-e maakt het verschil als totaalleverancier van materialen én diensten voor elk event, van klein tot groot. Sterk onderscheidend doordat het bedrijf alle disciplines onder één dak heeft: licht, geluid, video, rigging, trussing, meubilair, stoffering, decoratie, aankleding, keukenmaterialen en tafeldekking. Bovendien heeft Total-e tevens een creatief team in eigen huis.

De druk om het aanbod constant te vernieuwen, trends te volgen én de voortdurende prijzenslag is een enorme uitdaging in de sector. Een combinatie van deze factoren betekende na 28 jaar het einde van het levenswerk van Stan Taeymans en Els Van Bouwel. Tegelijk start er evenwel een nieuw avontuur voor beiden.

Zo werd de synergie tussen Exporent en Total-e al snel duidelijk tijdens een verkennend gesprek. Uitbreiding van het gamma, 28 jaar extra ervaring in de sector, creativiteit én mensen met passie voor het vak, zijn de ingrediënten van de integratie van Exporent onder Total-e.

Net zoals Total-e, zette ook Exporent maximaal in op een goede relatie met de klant. De bestaande klanten van Exporent kunnen dus blijven rekenen op dezelfde professionele service van vòòr de overname.

Kortom, de productlijn van de nieuwe entiteit zal flink uitbreiden, terwijl de ‘nieuwe klanten’ tevens kunnen kennismaken met Total-e als totaalleverancier.

Het management van Total-e is momenteel volop bezig met de integratie van de extra productlijnen, de collecties en het personeel.Stan Taeymans, voormaling eigenaar van Exporent, en accountmanager/interieur designer Lynn blijven de gekende contactpersonen in de nieuwe omgeving.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Volledige evenement ondersteuning – Total-e