Het laatste nieuws

De Tribe van To The Point Events houdt wel van een uitdaging. SKF Tongeren vroeg om drie verschillende events binnen één week te organiseren op hun eigen site ter ere van hun 30 jarig bestaan: een conventie, een netwerkevent en een bedrijfsfeest. Het werd een zeer intens traject in samenspraak met zowel de lokale vestiging in Tongeren, het hoofdkantoor en hun vast communicatiebureau, beide gevestigd in Zweden.

420 internationale SKF Distributors van Europa, Midden-Oosten en Afrika werden verwelkomd voor de “Collaborate for Growth” Distributor Convention. Het opzet was een bezoek aan het indrukwekkende Europese Distributiecentrum in Tongeren. Een grote tent werd gebouwd op het terrein, terwijl binnen een interactieve tentoonstelling werd opgezet rond boeiende onderwerpen uit het productportfolio van SKF als “Digital Customer Journey”, “Service Optimization”, en “Sustainablility”. Dit event was een eerbetoon aan de toewijding en innovatie van SKF en een kans voor de gasten om de operationele processen van dichtbij te ervaren. De co-creatie tussen To The Point Events, eventbureau Eventyr Nine Yard uit Zweden en natuurlijk SKF zelf, resulteerde in een event dat (letterlijk) grenzen overschreed.

Na deze indrukwekkende conventie werd de tent omgebouwd voor een netwerkevent, waar 100 gasten van het lokale Voka Netwerk de kans kregen om deze Limburgse parel te bezoeken.
Last but not least, op zaterdag was het tijd om het personeel van SKF te laten genieten van een spetterend verjaardagsfeest. Met fijne mensen, lekker eten en drinken, leuke animaties, een goede coverband en een DJ werd het dertigjarig bestaan uitbundig gevierd.

Ook op zoek naar een partner die wel van een uitdaging houdt? Check: https://tothepointevents.be/

Unieke bedrijfsevenementen – To The Point Events