Het laatste nieuws

Bij Eventonline hebben we het afgelopen jaar absoluut niet stilgezeten. En nu we stilaan terug perspectief krijgen voor de eventsector, is het tijd om ‘de stilte te verbreken’.

Onlangs deelden we met jullie ons nieuwe logo. Dit was initieel gepland voor 2 april 2020, de dag dat Eventonline zijn 15de verjaardag vierde.

Ondertussen zijn we na 16 jaar koploper in de MICE sector. Blijven innoveren is wat Eventonline heeft doen groeien tot wat het nu is. En ook in tijden van crisis zijn we niet stilgevallen.

Na ons nieuwe logo is het in het najaar tijd voor een totaal nieuwe website met een gloednieuw design voor Eventonline

Ook voor Mice Magazine staat er een nieuw design op het programma, dat we zullen lanceren in het voorjaar van 2022.

Ons 15de verjaardagsfeest #Eventonline15 willen we, als het kan, heel graag laten doorgaan eind dit jaar.

Naast het bij elkaar brengen van iedereen in onze sector via onze platformen, hebben we de laatste jaren ook velen bij elkaar mogen brengen door hen te connecteren via sport. En dat gaan we ook in 2022 opnieuw organiseren.

Zo staat ons fietsevent #Micellorca22 weer op het programma komend voorjaar en ook #Micepedition22 willen we graag laten doorgaan in de zomer van 2022.

We kijken ernaar uit om er weer helemaal voor te gaan en om te blijven doen waar we sterk in zijn, de juiste mensen samenbrengen, op het juiste moment en op de juiste plaats. Kortom: target marketing en networking voor de B2B MICE sector.

We hebben er zoveel zin in! Jullie ook?