Het laatste nieuws

Een avond vol sport en plezier, waarbij elke stap een beetje dichter bij de top komt.

Sportieve uitdaging op de daken van Brussel

Cadence, de hippe groep Brusselse hardlopers, werkt samen met The Hotel aan een unieke ervaring: een trappenrace van 27 verdiepingen langs de brandtrappen van het hotel.

Dit uitzonderlijke evenement richt zich tot iedereen met een passie voor hardlopen, sportieve uitdagingen en adrenaline. Het doel is simpel maar opwindend: de top bereiken. Het is meer dan alleen een race, het is een unieke kans om je grenzen te verleggen, adembenemende uitzichten over Brussel te ontdekken vanaf de hoogten van het hotel en te ontspannen in een vriendelijke, sportieve sfeer. Of je nu een doorgewinterde loper bent of een fan van uitdagingen, deze beklimming is de perfecte gelegenheid om je grenzen te verleggen terwijl je een gedenkwaardig moment deelt met andere enthousiastelingen.

Na de inspanning, het comfort: een moment van gezelligheid wacht op de deelnemers op het dak van het hotel, op de 27e verdieping.

Praktische informatie

  • Datum: 20/06
  • Locatie : The Hotel
  • Beschikbare plaatsen : 15 voor de dameswedstrijd, 15 voor de herenwedstrijd en 30 voor de freestyle lopers
  • Afspraak: 19.00 uur in Egmont Park

Programma

o 19.10 uur: Warming-up (5 km in een tempo van 6:00/km
o 19.45 uur: Start van de vrije klim
o 20.00 uur: Dameswedstrijd
o 20.15 uur: Herenwedstrijd
o 20.30 uur: Aperitief op de 27e verdieping

Bezoek de volgende websites voor meer informatie : ​ https://www.thehotel-brussels.be/nl en https://www.cadence-athletics.com/

Luxe hotel Brussel centrum – The Hotel Brussels