The Event Cure – The Event Pilots & Streamdis

THE EVENT CURE
Laat je evenement niet verloren gaan!

Na maanden voorbereiding en vol spanning uit te kijken naar je belangrijke meeting, presentatie of congres, komt het Coronavirus roet in de beleving gooien. Je belangrijke boodschap dreigt verloren te gaan en wat nu? Wat als je evenement gewoon kan doorgaan? Je doet je presentaties gewoon zoals gepland, je deelnemers volgen alles zoals voorzien en het resultaat is even succesvol zoals je had gehoopt?

The Event Pilots en Streamdis bundelen hun superkrachten en komen to the rescue om jouw evenement nieuw leven in te blazen.

De digitale oplossing met een menselijke beleving

Upgrade jouw live evenement tot een vooruitstrevend digitale beleving. In plaats van je deelnemers naar het event te loodsen, wordt de beleving naar de deelnemers toe gebracht. Er wordt een online event venue gecreëerd en een event experience box samengesteld die het digitale evenement een unieke live ervaring geeft.

Deelnemers ontvangen bij aanvang van het evenement een experience box die geleverd wordt bij de deelnemer thuis of op kantoor. In de doos zit alles wat je ruikt, proeft en ervaart op een live event. Eens de deelnemers zijn aangemeld op het juiste platform kan het evenement echt beginnen. Ze kijken live of uitgesteld naar boeiende sprekers, volgen interessante presentaties en kunnen tijdens de plenaire breaks netwerken met de andere deelnemers via mobile event applicatie.

Een virtuele evenement beleving

Het kan nóg echter en nog cooler! Jouw evenement opgebouwd in Virtual Reality. Het is zo echt dat de deelnemers kunnen rondwandelen, commerciële standen bezoeken, plenaire sessie kunnen volgen en zelf met elkaar kunnen praten. Neem contact op met The Event Pilots en ontdek hoe je van jouw evenement een next level beleving kan maken.

mayday@eventpilots.be

Organisatie van unieke events – The Event Pilots