Het laatste nieuws

Technopolis voorstellen, is een open deur intrappen. Wie kent deze populaire locatie voor een educatieve excursie nu niet? Technopolis is echter veel meer dan dat. Ook bedrijven zijn welkom, want deze Mechelse venue heeft tevens interessante vergaderfaciliteiten. Erik Wood, CEO van Eventonline ontmoette er Event Manager Jan Everaert en Marketing Manager Esther Blockx voor meer uitleg. 

“Voor bedrijven hebben we een hele reeks zalen ter beschikking, een auditorium voor 150 personen, alsook een aantal breakout rooms”, stelt Jan Everaert. “Bovendien is alles plug & play. Er is de ‘Einstein’-zaal, een multifunctionele ruimte van 750m2 die kan worden opgedeeld in twee aparte ruimten. Voor een zittend diner kunnen we 550 gasten herbergen, voor een receptie tussen de 700 à 1.000. Verder is er ook een boardroom voor een dertigtal personen uitgerust met alle audiovisuele faciliteiten.”

“Onze toegevoegde waarde is zonder meer het technologische en wetenschappelijke kader”, voegt Esther Blockx eraan toe. “Technopolis is niet zomaar een locatie. Het heeft een inspirerend karakter. Wetenschap inspireert en zet mensen op scherp. Uitnodigend en uitdagend. Da’s onze voornaamste troef. Mensen kunnen hier naast vergaderen ook nog een stuk wetenschap en technologie meepikken. Trouwens, een inspirerende locatie spreekt steeds tot de verbeelding.” 

Technopolis is bovendien strategisch gelegen, heel centraal op de as Antwerpen-Brussel en beschikt over een privéparking met plaats voor 450 wagens. 

Bedrijven of organisaties die de locatie kiezen om er te vergaderen, kunnen Einstein als het ware mee aan tafel doen schuiven. “Dat extraatje, namelijk je gasten toegang geven tot de spannendste wetenschapstentoonstelling van het land, hen omver laten blazen door een wetenschapsshow of –demo tijdens de pauze of hen een reeks tafelexperimenten voorschotelen tijdens de lunch, dat zorgt echt wel voor een extra dimensie!”, aldus Esther Blockx.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Seminariezalen Mechelen – Technopolis