Teambuilding in Domein Polderwind? Yes, you can!

In het West-Vlaamse Zuienkerke, middenin de polders, tussen het historische Brugge en badstad Blankenberge vind je Domein Polderwind, een initiatief van Rode Kruis-Vlaanderen. Een hotel met aangepaste accommodaties in Vlaanderen voor mensen met een beperking of ziekte. Het was dan ook een bewuste keuze een eigen zorghotel te bouwen om in Vlaanderen meer mensen met een zorgbehoefte de kans te geven te genieten van een vakantie.

Wist je dat je op domein Polderwind ook een uitgebreid pakket aan outdoor- en teambuildingfaciliteiten is opgesteld?  Het hotel – de ideale vakantieplaats voor mensen die extra zorg nodig hebben – is dankzij een schitterende ligging langs het water en in een mooie West-Vlaamse omgeving de ideale uitvalsbasis voor een originele teambuilding.

Absolute meerwaarde

Een aantal medewerkers van Brussels Airport genoot onlangs twee dagen lang van een teambuilding op het domein en gunt jou nu een blik achter de schermen!

“De twee dagen teambuilding waren prima geregeld! We hadden een ruime, mooie kamer met alle nodige faciliteiten. Ook onze meetingroom was piekfijn in orde. We kregen zelfs de mogelijkheid om in kleinere groepjes samen te komen of individueel nog even verder te werken. Het onbijt en de BBQ waren lekker en verzorgd. De activiteiten tijdens de teambuilding waren heel uiteenlopend en uitdagend �� Maar we genoten vooral van de grote vijver rond het domein … een absolute meerwaarde wat ons betreft! ”

Els Dedobbeleer
Medewerker Brussels Airport

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Incentive locatie met vergaderzalen in Brugge – Hotel Domein Polderwind