Het laatste nieuws

Graag nodigen zij jullie, professionals uit de evenementensector, uit om op donderdag 5 september 2024, van 15:00 tot 20:30, deel te nemen aan een interessante netwerkmiddag/avond. Skyhall  is een unieke evenementlocatie die bekend staat om zijn prachtige architectuur en veelzijdige ruimtes, ideaal voor het hosten van een breed scala aan evenementen.

Evenementdetails:

  • Datum: 5 september 2024
  • Tijd: 15:00 tot 20:30
  • Locatie: Skyhall, Brussels Airport

Bezoekers worden getrakteerd op heerlijke versnaperingen, verzorgd door de cateringpartner, J&M Catering. Gasten krijgen de mogelijkheid om de prachtige Skyhall-locatie te verkennen tijdens een persoonlijke rondleiding, waarbij de veelzijdigheid en charme van de locatie voor verschillende evenementen worden getoond.

Deze exclusieve bijeenkomst is een uitstekende gelegenheid om het Skyhall-team te ontmoeten, evenals vertegenwoordigers van de partners, J&M Catering en Blue Moon, specialist in audiovisuele oplossingen.

RSVP: Mogen zij jullie vragen om jullie deelname te bevestigen door het formulier in te vullen via de volgende link: RSVP Open house Skyhall.

Dit evenement is niet alleen een kans om een vooraanstaande locatie te ontdekken, maar ook een gelegenheid om te netwerken met professionals uit de sector en de eindeloze mogelijkheden die Skyhall biedt voor toekomstige evenementen te verkennen. Aarzel niet om deze uitnodiging door te sturen naar collega’s die mogelijk ook geïnteresseerd zijn.

Zij kijken ernaar uit u te verwelkomen in Skyhall en de uitzonderlijke evenementmogelijkheden te tonen.

Contact: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

  • Skyhall Team
  • E-mail: skyhall-events@brusselsairport.be
  • Telefoon: 0032 478 27 25 25 

Zij kijken ernaar uit u op 5 september te zien!

Premium evenementenhal voor bedrijfsevents op Brussels Airport – Skyhall