San Marco Village on the road: de e-peritief!

Speciale tijden zorgen ervoor dat ondernemers creatief moeten nadenken. Zo ook bij San Marco Village. Voor het bedrijf Brightest werkten zij een origineel concept uit: de e-peritief. Doordat de werknemers van Brightest van thuisuit werken, zijn er enkel nog virtual meetings. Om de werknemers een hart onder de riem te steken, ontwikkelden ze de e-peritief. Dit is een persoonlijk pakket met daarin een fles cava, aperohapjes en een opwarmmaaltijd.

San Marco Village leverde vandaag 65 e-peritief pakketten bij alle werknemers van Brightest. Om 17u bellen zij via videochat in en kan het hele bedrijf samen tijdens een virtual meeting met een glas bubbels klinken.

Johnny Crijns, Afgevaardigd bestuurder van San Marco Village: “Het was een hele uitdaging om het project van de e-peritief op te zetten. Wij zijn gewend om voor onze klanten creatieve concepten uit te werken voor hun events. Dit jaar trouwens al ons 15de jaar. Dit was dan ook een kolfje naar onze hand. Het is gewoon fijn om mensen te kunnen helpen in deze toch wel aparte tijden. En voor een uitdaging zijn wij altijd te vinden!”

Wens je meer info over de e-peritief? Neem dan contact op met Johnny Crijns van San Marco Village.

Contact
San Marco Village – Johnny Crijns
johnny@sanmarcovillage.be

Party locatie in Antwerpen – San Marco Village