Het laatste nieuws

Jetset Events lanceert maar liefst 2 trendy én CORANA PROOF  zomerlocaties. Heerlijk vertoeven met collega’s en/of klanten doe je vanaf nu bij Carre Beach en The Patio. Of je nu met een kleine of grote groep bent, ze bieden verschillende formules aan binnen elk budget.                              

Carré Beach

Genieten op een hippe, 100% corona proof locatie. Centraal gelegen tussen Antwerpen en Brussel en bovendien makkelijk bereikbaar via een eigen op- en afrit van de A12. Voorzien van een ruime parking rondom de locatie.

The Patio

Een trendy locatie die alles heeft om van jouw event een succes te maken. Gelegen op het trendy Eilandtje dicht bij het centrum  van Antwerpen en voorzien van voldoende parkeermogelijkheden vlakbij de locatie.

Privé verhuur

Organiseer jouw event in deze prachtige zomerbars!

De locatie heeft alles om een geweldig event te houden. Een personeelsfeest, klantenevent, productvoorstelling… het kan allemaal.

Carré Beach & The Patio zijn op alle weekdagen van maandag tot en met donderdag, met uitzondering van een feestdag, beschikbaar voor jouw event vanaf 50 personen.

Formule kleine groepen

Ben je met een klein gezelschap? Geen probleem!

Je kan bij hen terecht tijdens onze publieke openingsdagen, vrijdag tem zondag + avonden voor feestdagen en feestdagen. Ze bieden een all-in formule aan zonder verrassingen.

Dranken worden voorzien in een all-in forfait met of zonder bubbels. Catering kan gaan van hapjes tot maaltijdvervangende formules.

Ontvang je graag meer informatie over de formules en locaties?

Neem alvast contact op met Jetset Events via contact@jetsetevents.be

Event organiser België – Jetset Events