Het laatste nieuws

Restaurant Hole 10 aan Golfclub Beveren heeft met Dave De Munck ervaren uitbater. De horecazaak staat niet alleen voor bistronomie van de bovenste plank, maar biedt ook een indrukwekkend zicht op natuur, haven én golf. “Ook mensen die géén lid zijn van de golfclub zijn welkom om iets te eten of te drinken”, benadrukt Dave.

Dave De Munck is een klinkende naam in de Antwerpse en Wase horeca. Hij baat al 23 jaar de succesvolle brasserie Plaasj uit in Antwerpen, en neemt nu ook Hole 10 onder zijn hoede. Dat is de horecazaak die verbonden is aan het complex van Golfclub Beveren. Maar ook mensen die geen lid zijn van de club zijn er meer dan welkom. “Een bezoek aan Hole 10 staat garant voor een instant vakantiegevoel “, vertelt Dave. “Onze chef-kok heeft ervaring in toprestaurants als Hertog Jan en Hofke Van Bazel, en tovert met verfijnde bistronomie de zomer op het bord. Maar niet alleen op culinair vlak zorgen we voor een onvergetelijke lunch of diner. Het terras van onze zaak biedt een adembenemend zicht op het groen, de haven en het golfcourt.”

Hole 10 heeft 80 zitplaatsen binnen en 80 zitplaatsen op het terras. Het complex beschikt ook nog over twee vergaderzalen voor 50 en 15 personen. “Iedereen is welkom bij ons”, benadrukt Dave. “Je hoeft helemaal geen lid te zijn van de golfclub om hier de voeten onder tafel te schuiven. Hole 10 is de perfecte tussenstop voor de vele wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers die dit gebied verkennen. Met onze snelle, vriendelijke en correcte bediening zorgen we er voor dat al onze gasten een gezellige middag of avond beleven.”

Hole 10 is alle dagen open vanaf 11 uur. Elke maand stelt de chef-kok een nieuw suggestiemenu voor. Daarop staan zowel Vlaamse klassiekers als zuiderse gerechten. Tijdens de zomermaanden vinden er in Hole 10 ook culinaire thema-avonden plaats. Wie zeker wil zijn van een plaatsje op het terras, reserveert best op voorhand.

Hole 10 – Food & Drinks, Singelweg 2 in Beveren
Tel: 03/575.51.81
reservatie@hole10.be
www.hole10.be

Vergaderingen en bedrijfsfeesten op een prachtige locatie met zicht op de Schelde – Hole 10