Château de Mazan – Uniek kasteel voor evenementen in Mazan. Hotel de Charme met 4 sterren, voormalige residentie van de markies de Sade op 30 minuten afstand van Avignon in het pitoreske dorp Mazan aan de voet van de Mont Ventoux in het hart van de Provence.

Verder lezen

Hotel des Gorges du Verdon – Hotel met vergaderzalen in Provence. Hotel Gorges du Verdon (***) ligt in La Palud-sur-Verdon op 25 km van Castellane in het hart van het departement Alpes de Haute-Provence. Het hotel is ruim, ademt sereniteit uit en is rustig gelegen op 938 m hoogte.

Verder lezen

Hotel Gorges du Verdon (***) ligt in La Palud-sur-Verdon op 25 km van Castellane in het hart van het departement Alpes de Haute-Provence. Het hotel is ruim, ademt sereniteit uit en is rustig gelegen op 938 m hoogte. Het hotel biedt een panoramisch uitzicht over een prachtig natuurgebied. Het beschikt over verschillende volledig uitgeruste vergaderzalen, 27 kamers, 3 suites en een restaurant dat lokale culinaire gerechten serveert. Het hotel biedt heel wat mogelijkheden om het zakelijke en ontspanning perfect met elkaar te mixen.

Een nieuwe goedgekeurde Cinq Mondes Spa is nu in dienst voor één seizoen bij het Hotel & Spa Gorges du Verdon:
2 behandelkamers (waaronder een dubbele), een stoombad, een sauna, hydrotherapie ruimte, een zwembad en een jacuzzi, een nagelstudio, een volledig uitgeruste Technogym fitnessruimte.

Verder lezen