Maritim Hotel Dusseldorf – Conferentiehotel in Dusseldorf. In het Maritim Hotel Dusseldorf staat u een unieke ervaring te wachten. Het hotel is rechtstreeks verbonden met de luchthaven van Dusseldorf. En met het openbaar vervoer bereik je het oude centrum in slechts 15 minuten.

Verder lezen

Maritim Hotel Keulen – Unieke locatie in Keulen. Het Maritim hotel is gelegen in het centrum van Keulen in een rustige residentiële wijk. Op wandelafstand van het hotel ligt de Dom en het centraal station en de gezellige winkelstraten. Je hebt vanuit het hotel een mooi zicht over de Rhijn en de oude stad.

Verder lezen

Maritim Hotel Dusseldorf – Unieke hotel in Dusseldorf. In het Maritim Hotel Dusseldorf staat u een unieke ervaring te wachten. Het hotel is rechtstreeks verbonden met de luchthaven van Dusseldorf. En met het openbaar vervoer bereik je het oude centrum in slechts 15 minuten.

Verder lezen

Maritim Hotel Keulen – Vergaderlocatie in Keulen. Het Maritim hotel is gelegen in het centrum van Keulen in een rustige residentiële wijk. Op wandelafstand van het hotel ligt de Dom en het centraal station en de gezellige winkelstraten. Je hebt vanuit het hotel een mooi zicht over de Rhijn en de oude stad.

Verder lezen

Maritim Hotel Dusseldorf – Vergaderlocatie in Dusseldorf. In het Maritim Hotel Dusseldorf staat u een unieke ervaring te wachten. Het hotel is rechtstreeks verbonden met de luchthaven van Dusseldorf. En met het openbaar vervoer bereik je het oude centrum in slechts 15 minuten.

Verder lezen

Vergaderfaciliteiten Het Maritim hotel Dusseldorf heeft 33 vergaderzalen De grootste zaal heeft een capaciteit van 2250 personen. Wij maken voor u op maat gemaakte vergaderafspraken maar u kan ook kiezen voor onze Vergaderarrangementen waarbij onder andere ook “Think Green” vergaderarrangementen met speciale gezonde maaltijden en dranken. Events We hebben niet alleen onze eigen hotellocaties voor […]

Verder lezen

Maritim Hotel Keulen heeft een unieke locatie in het hart van de stad, op wandelafstand van de Kathedraal en het station. Je hebt vanuit het hotel een mooi zicht over de Rhijn en de oude stad.
 
De inkomhal van het hotel oogt heel ruim en is helemaal uit glas gemaakt en overdekt de verschillende restaurants en boutiques die in het hotel gelegen zijn.
De stad te voet ontdekken vanuit het hotel is ideaal voor elk type reiziger.
De Kathedraal, de Philharmonie, of de oude stad en de Rhijn zijn mooie bezienswaardigheden in de buurt. 
 
Het hotel heeft 454  elegante kamers, inclusief verschillende suites.
Er zijn 2 mooie restaurants het Bellevue restaurant met een mooi zicht over de Rhijn en de Rotisserie. Verder is er ook nog het “Cafe Heumarkt” en de bistro “La Galerie”.
Een typische bier en wine Lounge de “ Kolsche Stuff” en een piano bar.
 
Verder is het ook nog genieten in het zwembad de fitness, sauna en Turks stoombad.
Het hotel heeft ook een kapsalon.
Het hotel beschikt tevens over ruime parkeergelegenheid.

Verder lezen

Maritim Hotel Keulen – Conferentiehotel in Keulen. Het Maritim hotel is gelegen in het centrum van Keulen in een rustige residentiële wijk. Op wandelafstand van het hotel ligt de Dom en het centraal station en de gezellige winkelstraten. Je hebt vanuit het hotel een mooi zicht over de Rhijn en de oude stad.

Verder lezen