Het laatste nieuws

Welkom bij 2stream waar een zakelijke meeting een unieke ervaring wordt: de vergaderruimte is namelijk een échte televisiestudio. Een plek waar creativiteit bruist en alle technologie ter beschikking staat om er een geslaagde dag van te maken, en dat in het centrum van het land.

Weg van de traditionele vergaderrruimtes biedt de 2stream tv-studio een omgeving die anders is. Niet alleen is het bijzonder om in een innovatieve ruimte aan de slag te gaan, je beschikt er bovendien over professionele audiovisuele apparatuur en hoogwaardige verlichtingssystemen. Alle technologie is aanwezig om presentaties vlot te laten verlopen, inclusief de integratie van multimedia of het opzetten van interactieve sessies met deelnemers buitenshuis.

De vergaderopstelling kies je zelf, klassiek of informeel. Ze passen de studio aan naar het DNA van jouw bedrijf of afdeling: met logo’s, muziek, integratie van bedrijfsvideo’s of bedrijfspresentaties. Ze nemen het script van de dag samen door en je kan rekenen op de ondersteuning van hen ervaren team. Of het nu gaat om technische assistentie, catering of logistieke ondersteuning. 2stream zorgt ervoor dat alles vlot verloopt zodat jij je kan concentreren op de inhoud van jouw meeting of event.

Onnodig te zeggen dat een samenkomst in de 2stream tv-studio een gevoel van exclusiviteit en prestige geeft aan discrete overlegmomenten, creatieve brainstormsessies of strategische meetings. Het wordt hoe dan ook een onvergetelijke ervaring voor jou en het team.

Film & live streaming van uw bedrijfsevenement – 2stream