Het laatste nieuws

Hotel Pullman Montpellier Centre ligt in het hart van Montpellier en is het adres bij uitstek om uw zakelijke bijeenkomsten en seminars te organiseren. Ons hotel combineert een stijlvolle, moderne omgeving met ultramoderne faciliteiten en biedt een omgeving die de productiviteit en creativiteit stimuleert.

Onze vier modulaire vergaderzalen, met een capaciteit tot 150 personen, zijn ontworpen om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen.

Elke zaal is uitgerust met de nieuwste technologie: snelle wifi, projectoren, geluidssystemen en faciliteiten voor videoconferenties. Of u nu een kleine werkvergadering, een grote conferentie of een seminar organiseert, wij hebben de geschikte ruimte voor u.

Voor residentiële seminars bieden onze 87 kamers en suites alle comfort voor uw deelnemers. Na een dag hard werken kunnen ze ontspannen in een moderne, stijlvolle omgeving, met bedden van topkwaliteit, een ergonomische werkplek en gratis wifi.

Onze kamers zijn ontworpen voor een ontspannen en productief verblijf. Als u kiest voor Hotel Pullman Montpellier, profiteert u ook van een eersteklas restaurantservice. Ons restaurant ‘Le Vertigo’ biedt een inventieve en verfijnde keuken, ideaal voor uw zakenlunches en galadiners. Aangepaste menu’s kunnen worden uitgewerkt om aan de specifieke behoeften van uw evenement te voldoen.

Om de momenten van verpozing nog wat aangenamer te maken, bieden we ook ontspannings- en wellnessopties,

  • zoals ons rooftopzwembad met panoramisch uitzicht over de stad,
  • ons volledig uitgeruste fitnesscentrum en onze wellnessruimte met sauna en hamam.

Deze faciliteiten bieden uw deelnemers welverdiende momenten van ontspanning.

Ons toegewijde team staat voor u klaar om het succes van uw evenement te garanderen, van planning tot uitvoering.

Vertrouw op Hotel Pullman Montpellier om van uw vergaderingen en seminars memorabele en doeltreffende ervaringen te maken.

Congresbureau Frankrijk – France Convention Bureau