Het laatste nieuws

Droomt u van een plek waar authenticiteit en moderniteit hand in hand gaan voor het organiseren van uw toekomstige professionele evenementen? In de Ferme Saint-Lambert, gelegen op 60 km van Maastricht, 25 km van Luik en 80 km van Hasselt, wordt u ontvangen onder de monumentale gewelven in okerkleurig baksteen en wordt er alles aan gedaan opdat uw bedrijfsfeest of -bijeenkomst een doorslaand succes wordt.

Deze in carré gebouwde herenhoeve uit 1859, gelegen te midden van het groen in het charmante dorp Jehay nabij Amay, beschikt over twee zalen waar vergaderingen of conferences kunnen worden gehouden of een seminar kan worden georganiseerd in een natuurlijke omgeving. De twee zalen die over een prachtig terras beschikken zijn voorzien van grote ramen die uitkijken op de binnenplaats. Beide zalen zijn volledig ingericht: tafels, stoelen, geluids- en lichtinstallatie van hoge kwaliteit, enz.

Wat betreft de gastronomie, staan er twee keukens ter beschikking van door ons voorgestelde traiteurs. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om op de boerderij te overnachten in een van de hypermoderne kamers in het huisje achter de boerderij dat dateert uit dezelfde periode.

Congresbureau in Luik – Conventiebureau Liège-Spa-Businessland