Het laatste nieuws

Ontdek de nieuwe dynamiek
voor uw evenementen in Brussel

 

Let’s Meet in Brussels…
maar waar en hoe?

Waar kan ik mijn vergadering organiseren? Het antwoord vind je hier – in onze laatste editie van ‘Let’s Meet in Brussels’. Hier ontdek je een uitgebreid en gevarieerd overzicht van de diverse locaties in onze hoofdstad. We vestigen er ook de aandacht op de nieuwe Brusselse hotels en vergaderzalen.

Hoe kan ik in de huidige omstandigheden mijn vergadering in Brussel laten plaatsvinden? Als je alle veiligheidsmaatregelen in acht neemt, is er geen enkele reden waarom je geen geslaagde vergadering in Brussel zou kunnen organiseren. Het Brussels Health Safety Label identificeert immers alle locaties die voldoen aan de gezondheidsmaatregelen.

Duurzaamheid, technologie en erfgoed gaan hand in hand

Duurzaamheid staat reeds een lange tijd bovenaan de agenda van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. We zijn dan ook trots op dit engagement, dat bekroond werd met een plek in de top tien van de GDS-index. Ook het aantal zalen met het Green Key-label in Brussel blijft uitbreiden, meer bepaald met vijf nieuwe aanwinsten.

Digitaal, hybride, enzovoort. Voor ons zijn het niet slechts modewoorden, maar tastbare technologische ontwikkelingen die op verschillende plaatsen en bij tal van dienstverleners hebben plaatsgevonden. SQUARE Brussels Convention Centre biedt met een digitaal platform een antwoord op alle aspecten van jouw evenement en alle conferentiecentra voldoen aan de nieuwste normen. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op pagina acht van onze ‘Let’s Meet in Brussels’.

 
 

En er is nog meer goed nieuws! We waren verheugd om te horen dat Gare Maritime, in Tour & Taxis, niet alleen de RES Award in de wacht sleepte voor zijn duurzaam ontwerp, maar ook de Europa Nostra European Heritage Award ontving voor de vernieuwing van een historische ruimte. Ook jij kan nog je steentje bijdragen aan het succes ervan via de Europa Nostra-publieksstemming.

Er zijn geen woorden die kunnen beschrijven hoe blij we zijn om onze regelmatige dosis informatie weer met je te kunnen delen.
Aarzel niet om ons team te contacteren voor de meest recente nieuwtjes.