Het laatste nieuws

Bent u op zoek naar een unieke en inspirerende locatie voor uw bedrijfsbijeenkomst, productlancering of netwerkevent? Molen De Vis biedt een authentieke en veelzijdige ruimte die perfect is voor diverse soorten zakelijke evenementen. Gelegen in een historisch stukje Brabants erfgoed, straalt de molen een sfeer van rust en geschiedenis uit, ideaal voor een productieve en memorabele bijeenkomst.

Molen De Vis beschikt over meerdere ruimtes, waaronder een ruime achthoekige belt, een sfeervolle maalzolder met terras, en de glazen kapzolder met prachtig uitzicht. Deze veelzijdige locatie kan worden aangepast aan uw specifieke wensen, met mogelijkheden voor zowel zittende als staande evenementen tot 150 personen. Bovendien biedt de locatie een professionele keuken voor alle soorten catering.

Laat uw evenement stralen in deze unieke setting en geef uw gasten een ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Bezoek Molen De Vis en ontdek de mogelijkheden voor uw volgende evenement. Voor meer informatie of om een locatiebezoek te plannen, neem contact op via info@molendevis.be.

Vergaderen op een authentieke locatie in de natuur in Vlaams-Brabant – Molen De Vis