Het laatste nieuws

In de dynamische en bruisende stad Brussel zorgt een nieuwe mijlpaal voor opschudding in de hospitality- en evenementensector. Cardo Brussels, dat deel uitmaakt van de prestigieuze Marriot Autograph Collection, gooit de zakenwereld op zijn kop voor MICE-reizigers. Met de feestelijke opening is Cardo Brussels klaar om de bestemming te worden voor zowel zakenreizigers als evenementenplanners.

WAAR CREATIVITEIT EN FUNCTIONALITEIT ELKAAR ONTMOETEN

Cardo Brussels is niet zomaar een hotel, het is een bestemming op zich. De identiteit van het hotel, gekenmerkt door zijn ‘Satirische en ironische, sociale en speelse’ ethos, biedt een verfrissende afwijking van de conventionele gastvrijheid. Van eigenzinnige en surrealistische kunst geïnspireerd door de Belgische cultuur, inclusief elementen of de zogenaamde Belgitude, tot op Margritte geïnspireerde op maat gemaakte meubelstukken en het beroemde Belgische cartoonerfgoed. Deze creatieve ambiance strekt zich uit tot de MICE-faciliteiten van het hotel, zodat elk evenement dat hier wordt gehouden gedenkwaardig en uniek is. Het is geen bestemming om te verblijven, het is een bestemming om te beleven.

Wist u dat de hele gevel van het 30 verdiepingen hoge gebouw in hartje Brussel zal worden omgetoverd tot Margritte’s beroemde schilderij, Le fils de l’homme, als een waar eerbetoon aan de grote kunstenares? Samen met de Margritte Foundation biedt Cardo Brussels een unieke kunstervaring die nog nooit ergens ter wereld is gedaan.

ULTRAMODERNE MUIZENFACILITEITEN

De MICE-faciliteiten van Cardo Brussel, die 2000 vierkante meter beslaan, zijn ontworpen voor uiteenlopende evenementen, van grote conferenties tot intieme bijeenkomsten. De ster van de show is de grote balzaal die tot 500 gasten kan herbergen in een theateropstelling of 700 voor recepties. De balzaal wordt gecompleteerd door 15 flexibele vergaderzalen, allemaal badend in natuurlijk daglicht en de nieuwste technologie. Deze ruimten op de 29e verdieping bieden een prachtig uitzicht op de skyline van Brussel en vormen een inspirerende achtergrond voor elk evenement.

UITZONDERLIJKE EET- EN VRIJETIJDSMOGELIJKHEDEN

Fijnproevers, verheug u! Cardo Brussels herdefinieert dineren met vier unieke concepten onder één dak. Van het dakrestaurant en cocktailbar Akai, met een adembenemend panoramisch uitzicht over de stad, tot andere diverse eetgelegenheden, gasten kunnen genieten van een verscheidenheid aan culinaire ervaringen. Het dak heeft ook een uniek zwembad, een spa met 5 behandelkamers, een grote sauna en een ontspanningsruimte, waardoor het een toevluchtsoord voor ontspanning en wellness is.

PERFECT GELEGEN

Cardo Brussels ligt in de bruisende financiële wijk Rogierplein en biedt ongeëvenaard gemak. Het is gemakkelijk bereikbaar met de trein, metro en tram, met directe verbindingen vanaf de luchthaven en ruime parkeergelegenheid. Deze toplocatie zorgt ervoor dat gasten altijd verbonden zijn met het hart van de stad, waardoor het een ideale plek is voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

EEN TOEWIJDING AAN GEMEENSCHAP EN WELZIJN

In de kern draait Cardo Brussels om het samenbrengen van mensen en het creëren van een gemeenschap. Het hotel is ontworpen met een focus op individueel welzijn en optimalisatie van de bedrijfscultuur. Het is een plek waar stedentrips en werkvakanties worden omgevormd tot doelgerichte en verrijkende ervaringen.

EEN BESTEMMING ALS GEEN ANDER

Met zijn kenmerkende stijl, innovatieve faciliteiten en toplocatie is Cardo Brussels meer dan zomaar een hotel; het is een nieuw paradigma in de wereld van MICE hospitality. Of u nu een grote conferentie, een incentive reis of een zakelijke bijeenkomst plant, Cardo Brussels belooft u een ervaring te bieden die zowel uitzonderlijk als onvergetelijk is.
Ontdek de toekomst van gastvrijheid en evenementen bij Cardo Brussel, waar creativiteit en functionaliteit elkaar ontmoeten en elk moment is ontworpen om te inspireren.

Als u meer wilt weten over onze speciale openingspromotie, deelt ons team graag meer info via sales.brussels@cardohotels.com

Vergader- en eventruimtes in het grootste hotel van Brussel – Cardo Brussels Autograph Collection Hotel