Het laatste nieuws

Een radioshow specifiek voor jouw bedrijf? Daar weten ze bij MediaMixer wel raad mee.

Bij Company Radio tunen collega’s in op dezelfde golflengte. Daarmee is het een krachtige uiting van effectieve employer branding voor elk sterk merk.

Ook tijdens een evenement kan radio een belangrijke én centrale rol innemen. Ontdek hoe ze dit aanpakten voor de familiedag van CM (Christelijke Mutualiteit).

Ontdek de kracht van radio als communicatiemiddel binnen jouw bedrijf of op jouw evenement.

<<< IN EEN WERELD VOL AFLEIDING GEVEN PODCASTS MERKEN DE MOGELIJKHEID OM ONVERDEELDE AANDACHT TE KRIJGEN EN ECHTE CONNECTIES TE CREËREN. >>>

Vandaag lanceert Wonen in Vlaanderen met veel trots ‘Woonwoord’. Ze creëerden samen met hen een podcastreeks over wonen en (ver)bouwen. ‘Woonwoord’ neemt je mee in het traject naar een toekomstklare, veilige en duurzame woning.

In deze aflevering van MICE Magazine podcast wordt er gepraat over de afgelopen 25 jaar in de communicatiebranche. Ze hebben het over de focus op strategische communicatie voor complexe organisaties. En hoe ze verhalen en live communicatie inzetten om bedrijven te helpen hun strategie te vertalen naar campagnes, video, audioproducties, de digitale wereld en evenementen.

GEEF JE MERK EEN KRACHTIGE STEM MET EEN AUDIOPRODUCTIE, EN CREËER ONVERGETELIJKE ERVARINGEN VOOR JE PUBLIEK.

Van een audiogids voor het Plantin Moretus Museum, over audiobooths voor de Port of Antwerp-Bruges, tot luisterverhalen voor DIVA Museum, MediaMixer mocht al heel wat mooie audioproducties realiseren en daar zijn ze zeer fier op.
Ze geloven enorm in de kracht van audio als het aankomt op het neerzetten van een totaalbeleving voor je klant of bezoeker. Of dat nu in een museum, een belevingscentrum of bij een activatie of stand is op een beurs of event.
Ontdek onze audioproducties in the mix
Zitten ze op dezelfde golflengte?
Zij kunnen jouw boodschap op een efficiënte manier brengen.
Boek een afspraak met de experts radio, audio & podcasting voor een kennismakingsgesprek.

Organisatie van Events en live communicatie – MediaMixer