Het laatste nieuws

Maak van een nood een deugd! Onder dat motto schakelde videomarketing en-productieteam MOTCHA tijdens COVID hun fysieke smartphone workshops om naar digitale versies.  Geen praktijkrondje meer op het eind van de workshop, maar een ‘thuisopdracht’ voor wie zin kreeg in “do-it-yourself video”.

Dat video werkt moet niet meer toegelicht.  Maar hoe je die video nu voor jou doet werken, daar hebben vele ondernemers nog extra steun bij nodig. En die steun bood MOTCHA tijdens het vele thuiswerken.

Met blogs, vlogs en videomarketing coaching helpen ze ondernemers in de wereld van (video) contentmarketing!

Hun gratis smartphonevideo workshops bleken daarbij de succesformule.  In anderhalf uur theorie kregen ondernemers van alle mogelijke grootorders en sectoren te horen hoe ze zelf (van thuis uit) konden instaan voor hun social media videosnacks: een blik achter de schermen, een testimonial, een sollicitatie-oproep, een Jerusalema dance-challenge.  Allerlei video’s waarvoor klanten zelf de opnames maakten aan de hand van MOTCHA’s checklist vol tips & tricks.

Meer dan 500 deelnemers in 1 jaar tijd!  Een mooie prestatie. Eén die ze graag verderzetten met alvast een pak data online tot september. Word jij die 501?

Voor meer tips & tricks abonneer je zeker op dat MADEBYMOTCHA YouTube kanaal!
Of schrijf in en ontdek zelf waarom #videowerkt!

www.motcha.be
www.motcha.be/workshops
www.motcha.be/blog/video-filmen-smartphone

Jouw partner in videomarketing – MOTCHA