Het laatste nieuws

Tijdens dit drukke lenteseizoen, waarin ze samen vele prachtige evenementen mogen verzorgen, nemen ze graag de tijd om u op de hoogte te brengen van enkele ontwikkelingen. Zo bent u weer helemaal mee met het reilen en zeilen binnen Mise en Place.

Start van elektrificatie

Nu ze het papierverbruik tot het absolute minimum hebben beperkt, is het tijd voor de volgende stap in de vergroening. Enkele collega’s kozen onlangs voor een auto middels het cafetariaplan. Waarop ze een bestelling EV’s plaatsten. Opvallend, de nieuwe wagens gaan naar de operations managers met de meeste ervaring en zij schuiven hun wagen door naar de juniors. Zo gaat iedereen erop vooruit.

Missie Visie Dag: Samen Sterker

Afgelopen maand organiseerden ze een missie visie dag. Een inspirerende bijeenkomst waar ze de kernwaarden en lange termijn doelen opnieuw scherpstelden. Deze dag was een geweldige gelegenheid om de collectieve visie te versterken en innovatieve ideeën te bedenken. Ze kijken ernaar uit om de resultaten van deze sessies in de praktijk te brengen en de dienstverlening nog verder te verbeteren.

Een nieuwe start voor de maneblussers

Sinds de komst van Bo, kent het kantoor in Mechelen weer een wederopstanding. Wat beter om dit te bekronen dan een gloednieuw pand. Na een lange zoektocht besloten ze de Geitstraat 32 in te ruilen voor de Leopoldstraat 92. Vanaf 1 juli is iedereen welkom voor een warme koffie en een leuke babbel.

De stoel

Elk najaar bereiden ze zich voor op een grote mediacampagne. Zo creëren ze voldoende fuss om de volgende lichting jobpers en foodies te bereiken. Dit jaar steken ze een oude formule in een nieuw jasje. U kan ze in de loop van het najaar in 8 verschillende Vlaamse steden vinden met de stoel. Zit u als eerste in de stoel met het juiste voorwerp dan heeft u gewonnen!

Leading in Hospitality & Events – Mise en Place