#micellorca20 … Niet te missen!

Ik ben van nature een dromer, maar de meeste van mijn dromen laat ik uitkomen. Zoals jullie weten, ben ik een ondernemend persoon.

Ik blik even snel terug naar april 2015. Dat was het jaar dat ik voor de eerste keer in Mallorca met de fiets rondreed. Een speciaal moment, want het was net na mijn herstel van kanker.

Ik werd vanaf de eerste pedaaltrap onmiddellijk verliefd op het eiland, het is een heus fietsparadijs: mooie wegen, leuke stopplaatsen … je kan bovendien de ritten zo zwaar of zo licht maken zoals je zelf wenst. Je kan kiezen tussen de bergen of het Spaanse vlak.

Waarom zou ik al deze vreugde en pracht alleen beleven,dacht ik toen? Waarom zou ik dit niet delen met anderen fietsliefhebbers? Een event op de fiets met vrienden en mensen uit de MICE-sector … Ik gooide mijn idee op de sociale media en al snel kwam er heel wat reactie.

In 2017 gingen we dan voor de eerste keer naar Mallorca, met een 14-tal micellorcanen … een instant succes! Sporters beleven meer zegt men al eens. Dat is ook zo, de groepsgeest was groot. Dus er volgde in 2018 nog een editie, toen was er zelfs een ex-crosser (Sven Nys) mee aan boord gesprongen van micellorca18.

We hebben helaas geen budgetten ter beschikking uit de Formule 1, maar we hebben ieder jaar zwaar ingezet op micellorca.

We voorzien steeds de meest exclusieve accommodaties, in 2019 hebben we zelfs het genoegen gehad om te gast te zijn in het 5-sterren luxe resort Park Hyatt in Canyamel.
We zorgen er tevens steeds voor dat een fotograaf en een cameraman met drone onze ritten volgen. Bovendien krijgt iedere deelnemer een volledige fietsoutfit van Eventonline.

De investering is groot voor een kleine onderneming, doch lijkt me dit verantwoord.
Ik vind trouwens dat ondernemers morele verplichtingen hebben om andere te stimuleren om hun grenzen af te tasten.

In 2020 gaan we nu reeds voor de 3de maal naar dit prachtig eiland, en dit van 10 tot 14 maart. Uitvalsbasis voor de volgende editie is het prachtige 5-sterren hotel Gran Hotel Sonnet in Puigpunyent. Dit was trouwens het eerste luxe resort van het eiland. Het is een kleiner hotel dan de voorgaande jaren. Een ‘mansion’ uit 1600, midden in het hart van de Serra Tramuntana, Unesco regio. Ondertussen zijn we reeds met een 20-tal micellorcanen, en het leuke aan de groep is dat er veel nieuwkomers bij zijn.

In 2020 bestaat Eventonline 15 jaar dus het gaat een speciale editie worden!
Veel kan ik er nog niet over vertellen, maar een tipje van de sluier kan. Rompelberg krijgt bij de volgende editie ondersteuning van Mallorca 312 en de Puig Major staat terug op het programma!

Wil jij mee met ons uw grens verleggen in 2020? Schrijf dan nu in! Ride on! #micellorca20

Erik Wood