MICE-activiteiten in een ontspannen sfeer: Azur en Ardenne

Middenin de Ardennen, gelegen op de hoogten van Barvaux-sur-Ourthe in de gemeente Durbuy, biedt het vakantiedomein Azur en Ardenne uitzonderlijke panorama’s. Strategisch gelegen in een oase van groen en slechts op 500 meter van het centrum, winkels en outdoor activiteiten, is Azur en Ardenne een uitgelezen locatie om te herbronnen.

Logeren in het groen

Het prachtige en rustgevende domein telt 54 elegante kamers met hedendaagse inrichting. Gezellig tafelen kan probleemloos dankzij de verfijnde internationale keuken van het restaurant dat trouwens een bijzonder panoramisch uitzicht biedt op de vallei. Ontspannen kan dan weer in de wellness-ruimte en binnenzwembad van het domein.

Domein Azur en Ardenne beschikt tevens over 14 individuele vakantiehuisjes voor 6 of 8 personen die volledig zijn ingericht voor grote en kleine groepen.

MICE-activiteiten

Voor zakelijke evenementen beschikt het domein over een seminariecentrum met high-tech AV-materialen, alsook een polyvalente zaal voor feesten, walking dinners, exposities, enz. Het domein biedt eveneens ruime gratis parkeermogelijkheden.

Outdoor Fun

Naast de wellness worden nog talrijke activiteiten aangeboden zowel op het domein zelf als in de nabije omgeving: jogging, tafeltennis, pool biljart, petanque, enz.

Een heleboel mogelijkheden voor outdoor activiteiten zijn tevens vlakbij waarvoor geen extra transport moet worden gepland. Azur en Ardenne werkt trouwens samen met een professionele partner voor outdoor activiteiten.

De regio van Durbuy biedt eveneens talloze sportieve en ontspanningsactiviteiten. Een greep uit het aanbod: prachtige natuurwandelingen, kajakken of rafting op de Ourthe, minigolf of golf op de Golfbaan ‘Blue Green’ in Barvaux.

Toeristische attracties

Verder zijn er een aantal aantrekkelijke toeristische attracties, zoals het ‘Labyrint van Barvaux’ (juli – oktober) of Natuurcentrum ‘Domaine de Hottemme’ (april – oktober). ’s Winters kan je dan weer genieten van de Kerstsfeer op de Kerstmarkt en ijsbaan in Durbuy (december – januari) en elke zondagochtend is er bovendien de wekelijkse markt ‘ la petite Batte’.

De Grotten van Han en Hotton blijven uiteraard ook een mooie uitstap.

Goed om weten: domein Azur en Ardenne kan dienen als de perfecte uitvalsbasis voor de vele automobielevenementen in de regio of op het circuit van Spa-Francorchamps.

Kortom, domein Azur en Ardenne staat voor een onvergetelijk verblijf – business of pleasure – in een gastvrije en ontspannen sfeer.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Vergaderzalen in Durbuy – Azur en Ardenne