Het laatste nieuws

Het Prullenbos is een idyllische locatie om het feest van jouw dromen te verwezenl ken. Een plek puur in de natuur maar ook dé plaats b uitstek waar “sfeervol” en “ongedwongen” trefwoorden zijn!
Van feesten tot overnachtingen, vergaderingen tot teambuildings.
In dit artikel gaan we dieper in op de verschillende samenwerkingen die het Prullenbos aangaat.

Broodjeshof

Het broodjeshof in Wetteren is een plek waar je heerlijke soep, panini’s, croques, broodjes, smoothies, pasta,… kunt krijgen.

Pic Nic Del Mundo

Pic Nic Del Mundo gaat volop voor een wereldse catering die creatief, innovatief, frivool, lekker, haalbaar én betaalbaar is voor iedereen. Iris en haar bedr f hebben een pure passie voor food en (h)eerl ke ingrediënten. Deze mix maakt ieder feest een onvergetelijke en lekkere gebeurtenis!

Amuse amusant

‘AMUSE’, verwst naar de heerl ke hapjes en gerechten & ‘AMUSANT’ naar de sfeer die we daarrond creëren. (H)eerl ke en originele gerechten die voor ieder wat wils bieden.

Food architect

Kim is een erkende jonge topchef, die met kraakverse en lokale kwaliteitsproducten werkt. H geeft een unieke twist aan klassiekers of aan nieuwe hedendaagse recepten. H maakt steeds een verrassende combinatie van ingrediënten. En, omdat het oog ook wat wil, maakt h van elk bord een fantastisch pareltje.

Vanheule

Traiteur Van Heule, een bekende slager en traiteur in Destelbergen, België. Ze zijn gespecialiseerd in een verscheidenheid aan culinaire diensten, waaronder BBQ, catering voor evenementen, en koude en warme buffetten​

Nadia’s cakes

Nadia’s Cakes is een bakkerij in België, gespecialiseerd in verse, op bestelling gemaakte taarten, cupcakes, desserts, cakepops en koekjes. De bakkerij staat bekend om het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en biedt een assortiment aan lekkernijen die naar wens van de klant worden gemaakt.

Conclusie:

Door partnerschappen aan te gaan met lokale producenten en sociale initiatieven heeft het Prullenbos niet alleen zijn gastronomische aanbod versterkt, maar ook een positieve impact gehad op de lokale economie.

Prachtige locatie in een bos met vijver voor bedrijfsfeesten in Wetteren – Prullenbos