Opening nieuw restaurant – Théâtre de Liège

Voor het begin van het nieuwe schooljaar heeft het Théâtre de Liège met de komst van de nieuwe exclusieve cateraar Traiteur Les Chefs en haar uitbater, Denis Rutten, al alles uit de kast gehaald.

Door na de Opéra Royal de Wallonie en het Forum de Liège, ook bij het restaurant van het Théâtre de Liège aan de slag te gaan, zal Traiteur Les Chefs nog meer mensen op een nieuwe belangrijke plaats van de Luikse cultuur van haar culinaire talenten kunnen laten genieten.

Het project heeft niet alleen tot doel om het prachtige restaurant van het theater te vernieuwen, maar ook om de toegankelijke ruimtes te optimaliseren voor voorstellingen en voor B2B wanneer er geen voorstellingen plaatsvinden. Bovendien kunnen bedrijven of groepen dankzij innovatieve ontvangstopties gebruik maken van de prachtige beschikbare ruimten.

Het restaurant van het Théâtre de Liège moet een plaats worden waar gezelligheid centraal staat. Een formule gebaseerd op gerechten in kommetjes zal de toon zetten voor deze gezelligheid. Maak tijdens uw bezoek aan deze prachtige plek ook gebruik van de gelegenheid om vanaf het dakterras van het restaurant een van de mooiste uitzichten van Luik te bewonderen.

Wacht dus niet langer en kom uw eindejaarsfeesten vieren en uw seminaries, cocktails, recepties houden in het Théâtre de Liège, dat u een nieuw restaurant en concert- en vergaderzalen biedt.

Conferentielocatie centrum Luik – Théâtre de Liège

Congresbureau in Luik – Luik Conventiebureau