Het laatste nieuws

Organiseer je binnenkort een belangrijke zakelijke meeting en wil je jouw team graag onderdompelen in een inspirerende en groene omgeving? Overweeg dan zeker ibis De Haan als locatie! Dit hotel biedt niet alleen alle nodige faciliteiten voor jouw vergadering, maar ook de mogelijkheid om te blijven overnachten inclusief ontbijt, zodat je de volgende dag uitgerust aan de slag kunt.

Ibis De Haan beschikt over een multifunctionele vergaderruimte en een polyvalente zaal met de nodige faciliteiten, zoals airconditioning, toegang tot wifi, papiermateriaal, beamer en flipchart, om comfortabel te vergaderen tot 40 personen. Na afloop kan je genieten van een heerlijk diner in samenwerking met vaste partners of van een drankje in de bar of op hun zonovergoten terras.

Het hotel ligt op slechts enkele minuten wandelen van het strand, wat een perfecte locatie biedt voor een teambuilding of ontspanning na een drukke dag. Hun toegewijde team staat bovendien klaar om je te ondersteunen bij de planning en organisatie. Van het regelen van activiteiten tot het verzorgen van catering, ze nemen alle zorgen uit handen, zodat jij je kunt concentreren op de inhoud.

Hechten jullie veel belang aan duurzaamheid? Ook dan ben je bij ibis De Haan aan het juiste adres. Ze zijn trots op het behalen van het Green Key Ecolabel, een internationaal erkend eco-label voor duurzaamheid in de hotelindustrie. Het hotel neemt dan ook voor jouw zakelijke meeting diverse maatregelen om energie te besparen, zoals het gebruik van energiezuinige warmtepompen.

Als gast bij ibis De Haan kun je dus met een gerust hart genieten van de faciliteiten, wetende dat je verblijft in een hotel dat zich inzet voor een groenere toekomst.

Met de mogelijkheid om te overnachten in het hotel, biedt ibis De Haan een all-in-one oplossing voor jouw zakelijke meeting. Het team zorgt ervoor dat jouw verblijf tot in de puntjes geregeld is, zodat jij je kunt focussen op jouw bedrijfsdoelen. Neem vandaag nog contact op om jouw vergadering bij ibis De Haan te boeken! https://ibisdehaan.be/contact/

Conferentiehotel De Haan – Ibis De Haan