Het laatste nieuws

Deze zomer bieden de luxe hotels van Brussel een reeks aantrekkelijke activiteiten. Bezoekers kunnen genieten van kunsttentoonstellingen, levendige stadspicknicks en verfijnde brunches, allemaal in een elegante, gerenoveerde omgeving.

Hilton Grand Place

Het Hilton Brussels Grand Place heeft zijn engagement voor de Brusselse kunst opnieuw bevestigd door werken van kunstenaar François Coorens tentoon te stellen. Dit hotel in hartje Brussel, dat gepassioneerd is door kunst en gezinnen, vernieuwt elk jaar zijn artistieke engagement door samen te werken met een lokaal talent. Dit genereuze initiatief strekt zich uit over een veertigtal binnenruimtes van het hotel, waaronder het Sentro restaurant, en creëert een sterke emotionele band en een persoonlijke relatie tussen het etablissement en zijn bezoekers. Dit verrijkt de culturele ervaring van elk verblijf en versterkt de aantrekkingskracht van het hotel als onmisbare culturele bestemming.

Holiday Inn Brussels Airport

Deze zomer is het Holiday Inn Brussels Airport de ideale optie voor reizigers met een vroege ochtendvlucht, dankzij de nabijheid van Zaventem Airport. Het hotel biedt diensten voor iedereen, zoals gratis beveiligde parkeergelegenheid tijdens je verblijf, een fitnessruimte, een restaurant en zelfs een tuin.

Hôtel Indigo Brussels City

SERRA biedt een dagelijkse picknickervaring in een overdekte ruimte geïnspireerd op een stedelijke jungle, met een warme sfeer en geweldige muziek. Op zonnige dagen verplaatst het feest zich naar het gezellige terras, dat een ontmoetingsplek wordt met gratis drankjes en livemuziek. Sinds mei is het terras elke donderdag geopend van 17.30 tot 22.00 uur, met een dj. De ervaring wordt versterkt door een nieuwe selectie lentecocktails en exclusieve wijnen van SERRA. En dan is er nog het nieuwe menu met verse, gezonde gerechten, comfort foods en kleine hapjes.

The Hotel

Deze zomer kan men genieten van een brunch of lunch in restaurant The Iris, volledig gerenoveerd in 2022 in samenwerking met Scapa Home. Dit restaurant, een symbool van Brussel, biedt een fusie van lokale en seizoensgebonden producten met internationale smaken. De chef gebruikt de Japanse Robata-techniek, waarbij het eten wordt gegrild boven hete houtskool voor een kenmerkende rokerige smaak. Het restaurant is geopend van 12.00 tot 22.00 uur en is de hele middag levendig. Het hoogtepunt is de zondagse brunch, met een grote verscheidenheid aan specialiteiten. Voor of na het eten maakt een wandeling door het Egmont Park, naast de deur, de ervaring compleet.

Conferentiehotel in Brussel – Hilton Brussels Grand Place

Moderne vergaderruimte Brussel – Holiday Inn Brussels Airport

Stijlvol en funky boutique hotel voor zakelijke events vlakbij het Centraal Station – Hotel Indigo Antwerpen – City Centre

Luxe hotel Brussel centrum – The Hotel Brussels