Het laatste nieuws

Twee zeer aantrekkelijke en gevarieerde activiteiten

Ter gelegenheid van de hervatting van de werkzaamheden heeft Vivacook alles uit de kast gehaald om u een leuke tijd te bezorgen. Jean Neyskens en zijn team zijn met andere belangrijke dienstverleners in de sector van het zakelijk toerisme, twee partnerschappen aangegaan.

De eerste samenwerking met Hollloh (Luik) is een combinatie van culinaire activiteiten en virtual reality-ervaringen (4 tot 5 uur). Hieraan kunnen 40 tot maximaal 150 personen deelnemen.

Dit virtual reality-attractiepark is een van de grootste van de regio Luik en dompelt u onder in meeslepende avonturen en ervaringen in een uitzonderlijk kader! Zo kunt u er vele exclusieve spellen ontdekken die u nergens anders zult zien. Dit eerste ludieke onderdeel duurt ongeveer 1,5 uur.

Vervolgens brengt u een of twee uur in “real mode” door met het cooking-team, hierin zult u uw maaltijd gaan bereiden in de vorm van een culinaire uitdaging, dit alles onder toezicht van professionele koks. U sluit deze dynamische en gevarieerde activiteit af met een proeverij van uw creaties van de dag, hier heeft u 1 tot 1,5 uur de tijd voor. En dit alles in een gezellige en ontspannen sfeer.

De tweede activiteit die wordt aangeboden is de mogelijkheid om het kasteel van Neuville-en-Condroz (Huy) te bezoeken, exclusief voor u. Geef uw evenementen wat extra’s in de sfeer van een 13e eeuws kasteel!

Deze locatie is ideaal voor vergaderingen, conferenties en andere seminars. Het omvat een cateringpakket aangepast aan uw behoeften, volledig uitgeruste zalen met audiovisueel materiaal van hoge kwaliteit, evenals een prachtige bar en grote buitenruimtes … Kortom, uw klanten zullen een unieke dag beleven.

U kunt ook een “Cooking-team” toevoegen om de dag van de bijeenkomst wat extra pit te geven. De perfecte gelegenheid om uw innerlijke chef-kok te tonen terwijl u geniet van een culinaire ervaring midden in de natuur.

De producten van kleine lokale producenten zullen uw smaakpapillen en die van uw gasten heerlijk verwennen, en dat alles in een idyllische omgeving.

Incentives in Luik – Conventiebureau Liège-Spa-Businessland