Het laatste nieuws

Al eens overwogen om uw volgende seminarie op een landgoed aan de oever van een rivier te organiseren? Welnu, dan is Les Sorbiers de juiste keuze!

Bovendien zijn er immers een heleboel goede redenen om voor Les Sorbiers te kiezen.

Je vindt Les Sorbiers op een rustig domein van 17 hectare groot, aan de oevers van de Maas, in een natuurlijke omgeving, met onder meer een eiland dat geklasseerd staat als Natura 2000. In maximaal één uur rijden bereik je deze weinig bekende, doch prachtige streek van de Haute-Meuse.

Deze meeting venue beschikt over vier seminariezalen met daglicht, geschikt voor 10 tot 100 deelnemers. Maar ook de technische faciliteiten zijn top: ultramoderne projectie- en animatieapparatuur en een krachtige internetverbinding.

Verder heeft Les Sorbiers een eco-verantwoordelijke aanpak om het domein te beheren. De op maat gemaakte maaltijden worden klaargemaakt met huisbereide, lokale en ecologische producten in de ambachtelijke keuken waar Nicolas Valanchon de plak zwaait. Bij aangenaam weer kan je de maaltijden nuttigen op een ruim, schaduwrijk terras met uitzicht op de Maas of in de orangerie waar ook evenementen kunnen doorgaan.

Beslis je om een meerdaags event te organiseren? Geen probleem! Want Les Sorbiers beschikt over een driesterrenhotel met 32 tweepersoonskamers ingericht in harmonie met de historische omgeving (voormalig eigendom van de familie Boël), alsook over een gîte met 51 bedden.

Ontspanning na de inspanning? In de omgeving en op het domein zijn er talrijke mogelijkheden voor recreatieve, culturele, educatieve (conferenties) of sportieve activiteiten.

Voor de organisatie van uw event kan u tevens vertrouwen op een ervaren, attent, toegewijd en creatief team. Een strikt gezondheidspreventieprotocol inzake COVID-19 spreekt voor zich.

En, last but not least, Les Sorbiers heeft een ruime en gratis parking. Bovendien zijn er transportmogelijkheden van het station naar het hotel.

Kasteel met hotel en top-restaurant aan de Maas in Hastière – Les Sorbiers