Het laatste nieuws

Commercieel talent (m/v/x) met hoog EQ

Je bent een geboren verkoper met een passie voor beurzen en events. Mensen aanspreken, connecties leggen en relaties uitbouwen. Je bent een sociaal dier en commercieel wonder in één persoon. Wil je resultaten boeken in een omvangrijk bedrijf met de juiste drive?

Stel je dan kandidaat voor Account Manager bij Kortrijk Xpo. Je gaat aan de slag als de partner voor (nieuwe) klanten – een beursspecialist steeds op zoek naar een win-win. Je leidt alle activiteiten in goede banen en timmert aan stevige relaties met toekomst.

Laat nu van je horen

Jouw rol

Als Account Manager werk je nauw samen met de Exhibition Manager en de Sales Manager. Je staat garant voor de commerciële uitbouw van klantenrelaties en gaat actief op zoek naar exposanten voor vak- en publieksbeurzen. Je gidst klanten van a tot z naar geslaagde activiteiten en legt straffe resultaten op tafel. Kortom, jij bent de onmisbare sleutel naar een succesvolle samenwerking.

  • Je bouwt de klantenportefeuille uit met telefonisch en persoonlijk contact en staat in voor de follow-up.
  • Je streeft ernaar de verkoopobjectieven te behalen.
  • Je schrijft klantgerichte en beklijvende communicatie.
  • Je bent het aanspreekpunt voor, tijdens en na de beursdagen.

Je bent een charismatisch persoon met sterke commerciële skills, die graag vertoeft in de wereld van beurzen en events. Altijd bereid om nieuwe exposanten te overtuigen, zowel telefonisch als in het echte leven. Je combineert professionele knowhow met een klant- en resultaatgerichte aanpak en krijgt complimenten voor je inleving en doorzettingsvermogen.

  • Je hebt affiniteit in sales of 3 jaar relevante ervaring.
  • Je spreekt vlot Nederlands & Frans.
  • Je bent stressbestendig en stelt je flexibel op.
  • Je bent een harde werker die zowel zelfstandig als in team floreert.

Wat krijg je bij Kortrijk XPO?

Je tekent een voltijds contract en kunt rekenen op een sterk salarispakket met extralegale voordelen. Als Xpozaan krijg je alle ruimte om verder (door) te groeien met opleidingen. Maar bovenal, je komt thuis in een dynamische organisatie met een open en informele bedrijfscultuur, waar mensen centraal staan.

Stel je kandidaat

Account Manager, dat zie je wel zitten? Solliciteer nu en word een Xpozaan! Stuur je cv en motivatiebrief naar Dominique Ameloot, hr@kortrijkxpo.com. Veel succes en wie weet tot snel!

Nog vragen over deze functie?
Bel Dominique Ameloot op +32 56 24 59 38.