Kempen vertegenwoordigd bij Becas – Entre Deux Côtes

Sindskort mag de Kempische cateraar Entre Deux Côtes zich fier lied noemen van BECAS. BECAS staat voor Belgian Event Caterer Association dat sinds twee jaar bestaat. De associatie werd opgericht met het oog op het bundelen van de krachten in de cateringsector.  Kwaliteitscateraars verenigen zich dus in BECAS om ervaringen en werkwijzes uit te wisselen in het catering-werkgebied!

Entre Deux Côtes, zowel cateraar op locatie als op eigen locaties, is sindskort lid van de associatie. Ze vinden dit zeker een meerwaarde voor hun onderneming en ondersteunen de gedachtegang van de associatie.

Waar het ooit allemaal begon als een traditionele cateraar, is Entre Deux Côtes ondertussen toch wel een gevestigde waarde in de Kempen in het cateren van feesten en events maar ook in de hele feestbeleving ter plaatse. Ze gaan voor het totaalconcept en de totaalbeleving.

Op deze manier hebben ze oog voor detail ontwikkeld op vlak van aankleding, decoratie en uiteraard het visuele en smaakaspect van het eten. Van BBQ tot een diner aan tafel, mogelijkheden alom bij Entre Deux Côtes. De cateraar vindt het belangrijk om vernieuwend uit de hoek te komen en inspiratie op te doen om de totaalbeleving te creëren. Ze gaan graag op zoek naar nieuwe trends en smaken om weer heerlijke gerechten tot stand te laten komen. Ook hier is het fijn om te brainstormen met medeleden van BECAS om die nieuwe trends te vinden in de foodsector. Ze trachten te werken met verse, lokale en pure producten.

Daarnaast vinden ze het heel belangrijk om een persoonlijke en klantvriendelijke aanpak te hebben naar de klanten en dat contact net iets meer te onderlijnen. Dat is wat voor de klanten juist het verschil kan maken.

Samen met Hendrickx Feesten zijn de Kempen nu goed vertegenwoordigt bij BECAS!

Foto’s: ©jensvangorp

Bedrijfscatering voor events – Entre Deux Côtes