Het laatste nieuws

Kasteel Fruithof in Boechout en het vlakbij gelegen wijndomein Oud Conynsbergh slaan de handen in elkaar. Nu buitenevenementen opnieuw zijn toegelaten werkten ze een bijzondere formule uit voor groepen vanaf 20 personen: Wine & Dine. Deze all-in formule combineert een bezoek aan het wijndomein van Oud Conynsbergh met een gastronomisch diner in Kasteel Fruithof.

Wijnproeverijen, wine & food pairing, wijnteelt … zitten in de lift. Wijndomein Oud Conynsbergh in Boechout bewijst dat ook in Antwerpen veelbelovende wijnen kunnen gemaakt worden. In 2018 werden de Boechoutse wijnen zelfs erkend als Vlaamse landwijn.

Het wijndomein ligt vlakbij Kasteel Fruithof, een unieke locatie gelegen in het groen aan de rand van de Antwerpse metropool. Kasteel Fruithof staat al langer bekend om zijn gastronomische kwaliteiten.

Het moet dan ook niet verwonderen dat tussen beide een samenwerking tot stand kwam in een bijzondere culinaire formule: Wine & Dine. Het concept is bedoeld voor groepen van minimaal 20 personen (zowel zakelijk als particulier).

Alles begint met een korte wandeling van Kasteel Fruithof naar het domein van Oud Conynsbergh. De gasten worden er ontvangen in de Molen van het domein waar hen een wijnproeverij met hapjes aangeboden wordt. Daarna leidt sommelier Steve Bette hen rond op de wijngaard aan de Molen.

Na het bezoek aan het wijndomein wandelen de gasten terug naar Kasteel Fruithof, waar hen een gastronomisch viergangendiner wacht. Bij de gerechten worden door de sommelier aangepaste wijnen van Oud Conynsbergh geselecteerd.

Het Wine & Dine concept kan geboekt worden voor groepen vanaf 20 personen (zowel zakelijk als particulier) en met maximaal 120 gasten.

Kasteel Fruithof
Fruithoflaan 15
2530 Boechout
www.kasteel-fruithof.be