Je sensationeel bedrijfs-eindejaarsfeest met verse, ambachtelijke diner en desserts bij The House To Be

Ben je op zoek naar dé ideale locatie voor jouw eindejaarsevenement mét de smakelijkste lunch of diner? Dan ben je bij The House To Be op het juiste adres. Het is juist die ene betoverende tiramisu of die ‘met liefde gemaakte venkel pannacota’ die je evenement zal oplichten tot hét evenement van het jaar. Je smaakpapillen worden gestreeld en die herinnering blijft hangen.

Feeling of belonging in seminars
De winter komt eraan en de dagen worden korter. Winterdagen kunnen koud en somber zijn, maar elk seizoen heeft zijn lichtpuntjes. Kerst –‘ het feest van het licht’ nadert en bij deze favoriete feestdag hoort gezelligheid en thuisgevoel. Geniet van de lekkere, ongeëvenaarde pompoensoep met handgerolde soepballetjes, het verrukkelijk winter-koud buffet en de héérlijke winterse taart. Kom je opwarmen in The House To Be en laat de aangename ruimtes en overheerlijke maaltijden jouw dag en deze van je collega’s verblijden.

The perfect working space for a shining day at work
Voor zowel kleine geheime meetings als grote vergaderingen en events, wordt alleen het beste aangeboden. De juiste faciliteiten en sfeer zijn aanwezig om je bijeenkomst in goede banen te leiden. Bij elke pauze hoort de juiste ontspanning – frisse lucht – huisgemaakte ice-tea, – verse appeltaart. Dit kan ook met een originele lachyoga, bootcamptraining, team-cooking, samenzang, ademtraining enz. Laat jouw vergadering of event eindigen met een stralende glimlach op ieders gezicht.

Arrangementen voor het eindejaar.
Neem zeker eens een kijkje op onze website, vraag een rondleiding aan onze charmante en verwelkomende medewerkers en vraag die ene vrijblijvende offerte aan.

Conferentielocatie in Zellik – The House To Be