Het laatste nieuws

Telewerk was het afgelopen jaar bij de meeste bedrijven de norm. Hoewel dit vele voordelen had, zijn we toch ook blij dat we stilletjes aan weer een aantal dagen naar kantoor mogen gaan. We genoten enerzijds van het werken in onze huiselijke sfeer en we vonden het leuk dat we ons niet meer hoefden te verplaatsen. Langs de andere kant verloren we ons sociaal leven. Vele bedrijven springen op de kar van de hybride werkvloer om de werking van hun onderneming te verzekeren!

Het is van groot belang om de juiste balans te vinden tussen telewerken en fysiek aanwezig te zijn. Sommige zaken kunnen perfect uitgevoerd worden door middel van telewerken. Het team moet echter af en toe uit de thuisomgeving getrokken worden om eenzaamheid te voorkomen en niet te vervreemden van het bedrijf. Zo voorkom je dat de bedrijfswaarden en de teamspirit vervagen.

Het teambuildingsplatform Funkey bracht onlangs een nieuw e-book uit over deze nieuwe vorm van werken. Ze bedachten ook een nieuw concept, Funkey Fest, dat georganiseerd kan worden om te vieren dat medewerkers weer naar kantoor mogen.

Dankzij Funkey Fest kan je het nieuwe tijdperk van hybride werken op een ludieke manier inluiden. Het is een teambuildingfestival op maat! Jij kiest de activiteiten, Funkey regelt de rest. Kies uit 20 verschillende activiteiten, catering met barbecue of streetfood en drie muzikale acts en breng je team weer samen!

Meer informatie over Funkey Fest vind je hier: https://funkey.be/activiteit/funkey-fest/.

Originele teambuilding activiteiten voor bedrijven – Funkey