Het laatste nieuws

Op 10 maart 2024 organiseerde de Belgische retailer Schoenen Torfs een medewerkersdag, verzorgd door JADA events. Dit evenement, dat twee keer per jaar plaatsvindt, had als doel de werknemers te inspireren en motiveren voor het komende seizoen. De winkels waren uitzonderlijk gesloten om alle medewerkers de kans te geven deel te nemen.

De dag begon met een ontbijt en een plenaire sessie in het Flanders Meeting & Convention Center Antwerp, waar jaarcijfers en nieuwe strategieën werden besproken. Vervolgens vonden workshops plaats gericht op merken zoals Birkenstock, Geox en Tamaris, evenals verkooptechnieken. Voor de lunch organiseerde JADA events een picknick in de Zoo van Antwerpen, wat zorgde voor een ontspannen sfeer.

Na de lunchpauze werden de workshops hervat en de dag afgesloten met een modeshow waarin medewerkers zelf de nieuwe zomercollectie presenteerden. De dag eindigde met een street food festival en een feest, waar de 600 medewerkers konden ontspannen en genieten.

Deze medewerkersdag bewees opnieuw het organisatorisch talent van JADA events, die erin slaagde om een dag vol inhoud en plezier te verzorgen.

Organisatie van evenementen – JADA Events