Inspirerend, veilig en efficiënt in Pillows Limburg

Bij Pillows Charme Hotel Château De Raay in Baarlo, Limburg zijn ze er klaar voor. Ze hebben een setting gecreëerd waarbij collega’s veilig samen kunnen komen voor meetings en events. Cissy Fisscher, event specialist bij Pillows Hotels in Baarlo, Limburg is dan ook blij de eerste meetings weer gepland te mogen hebben.

“Meetings op een locatie anders dan kantoor (of Skype) geven een boost aan de productiviteit en creativiteit. Bij Pillows Château De Raay heb je geen afleiding en een inspirerende ruime locatie.”, aldus Cissy Fisscher. Pillows Hotels Baarlo begeeft zich namelijk in een 13de eeuws kasteel op een groot groen landgoed. “Ook zijn we voorzien van de modernste technologie en geniet je van een heerlijke lunch of diner in ons vernieuwde restaurant De Tuin van de Barones.”

Bij Pillows Hotels geloven ze dat een meeting bijzonder mag zijn. ‘We nemen graag alle zorgen uit handen, volledig naar wensen van de gast. Wij denken aan ieder detail en alles is bespreekbaar.’

Pillows Charme Hotel Château De Raay is onlangs toegevoegd aan de Pillows Hotels collectie en is één van de meest unieke en authentieke chateauhotels van Nederland. Het hotel beschikt over 50 comfortabele kamers en suites, verschillende charmante salons en intieme private dining ruimtes. Daarnaast heeft het een een hooggewaardeerd terras, eigentijdse bar en wijnkelder, een moestuin en kruidenkas en het sfeervolle restaurant De Tuin van de Barones.

Kasteel voor events in Nederlands Limburg – Sandton Château De Raay