Inspiratie troef in Auditorium Beagle – Incubator Darwin

Op het wetenschapspark organiseer je jouw event in een unieke groene omgeving, te midden van dynamische, innovatieve startups.

De Beagle was het schip waarmee Charles Darwin zijn ontdekkingsreizen maakte die hem uiteindelijk brachten tot baanbrekende ideeën rond natuurlijke selectie en evolutieleer. Het is ook de naam van het auditorium in incubator Darwin, het kloppend hart van het wetenschapspark.

Comfortabel uitgerust, volledig gerealiseerd in geperforeerde houtplaten en met ruim voldoende daglicht, is ook het doel van deze Beagle om mensen tot nieuwe inzichten te inspireren. Het imposante raam, een architecturale knipoog naar meesterarchitect Léon Stynen, met zicht op de adembenemende waterpartij verleent bovendien extra cachet aan ieder event.

Het auditorium biedt plaats aan 72 personen. Er is uiteraard een spreekgestoelte voorzien, maar ook voldoende ruimte om een panelgesprek mogelijk te maken. Deze zaal is dan ook uitermate geschikt voor opleidingen, presentaties, lezingen of persvoorstellingen.

“Het uitstekend uitgeruste auditorium is sfeervol en oogt mooi. En ook het verzorgde aanbod en catering op maat van huisbar Harriet maken dat we steeds terugkomen.”, licht Lesley Vanleke, co-founder van Career Coach toe. “Voor onze 6-maandelijkse wetenschappelijke symposia zijn we steeds op zoek naar nieuwe locaties binnen de BeNeLux. Incubator Darwin bleek uitermate geschikt voor de organisatie van ons event.”

Grenzend aan het auditorium vind je onze lichte, ruime foyer. Huisbar Harriet staat in voor verkwikkende coffee breaks of ontspannende netwerkrecepties. Je kan je volledig laten ontzorgen, maar ook werken met de cateraar van je keuze is mogelijk.

Het wetenschapspark ligt in Niel, centraal tussen Antwerpen en Brussel, langs de A12. Er is parkeergelegenheid op de site zelf. Het station van Niel, op de lijn Antwerpen-Puurs, ligt op wandelafstand.

Boek vandaag met vermelding DARWIN 2020 en krijg 10% korting.

Vergaderruimtes met zicht op groen en water in Niel – Incubator Darwin op het Wetenschapspark UAntwerpen