Het laatste nieuws

Een incentive organiseren voor je team. Super leuk, maar tegelijk komt er vaak een hele hoop bij kijken, waardoor je door het bos de bomen niet meer ziet. Wat als je van die bomen nu eens een  echt bos maakt?

Warredal is dé all-in-one locatie voor incentives, vergaderingen en teambuildings met overnachting te midden van de Limburgse natuur. Alles wordt voor jullie geregeld vanuit één centrale locatie (Neeroeteren, Maaseik), van begin tot einde. En de wagen of bus? Die kan gewoon op  de gratis parking blijven staan gedurende het volledige verblijf.

Aan de voet van het nationale park Hoge Kempen ligt er een uniek dal verscholen, een dal ingekleed met bomen, wijnranken en herten. Te midden van het dal zijn er talloze activiteiten te beleven, van actief en uitdagend, tot inspirerend, mindfull en grensverleggend. Denk hierbij aan een mountainbiketocht doorheen de Limburgse heuvels, een adem-en ijsworkshop, maar ook aan een vuurloop of een rondleiding in de wijngaard.

De dag sluiten jullie na een heerlijk diner of akoestisch concert op het strand af met een overnachting in de unieke cabins rondom het dal.  “Warredal herbergt 42 unieke glamping accommodaties in een groene omgeving. Voor wie graag toch iets meer luxe heeft, zoals wifi en een televisie, zijn er nog 16 studio’s en appartementen in de Lodge. Sommige bedrijven komen in grote groepen, en huren het volledige Warredal af voor twee of meerdere dagen, ook dat is zeker mogelijk”, legt sales- en eventmanager Beau Schrooten uit.

Kortom: de ideale setting voor een vruchtbare en inspirerende ervaring. Keer terug met hernieuwde energie en een versterkte teamdynamiek. Kies voor Warredal voor je volgende teambuilding reis en laat je bedrijf groeien en bloeien als nooit tevoren. Bezoek Warredal Business voor meer informatie en boekingen.

De ultieme locatie voor zakelijke bijeenkomsten en teambuilding in Maaseik – Warredal