Het laatste nieuws

Het Impérial Palace ligt aan de oevers van het meer van Annecy in de Franse Alpen, is gemakkelijk bereikbaar met de TGV of met het vliegtuig, op 30 minuten van de luchthaven van Genève, en is de ideale locatie voor uw conferenties, vergaderingen, seminaries of recepties.

Dit legendarische “Belle Epoque” hotel ligt in het hart van het beboste schiereiland, op een steenworp afstand van het stadscentrum en de oude stad van Annecy. Het hotel beschikt over 90 lichte, ruime kamers en 14 suites, met een adembenemend uitzicht op het meer en de omliggende bergen.

Het hotel stelt u de zalen van het Centre de Congrès Impérial – Grand Annecy ter beschikking,

die zich in hetzelfde gebouw bevinden, om uw personeel te motiveren, aan klantbinding te doen, uw partners te bekoren of uw recepties te organiseren.

Impérial Palace heeft meer dan 30 jaar ervaring en expertise en levert eersteklas diensten die zijn afgestemd op uw verwachtingen, met een toegewijd team dat u tijdens uw hele project ondersteunt.

De 19 modulaire lounges en terrassen van het Centre de Congrès Impérial – Grand Annecy, met natuurlijk licht en een prachtig uitzicht over het meer,

vormen een uitzonderlijke omgeving voor werk of recepties. De locatie heeft een capaciteit van 10 tot 600 personen en een oppervlakte van 17 tot 562 m² en beschikt over alle apparatuur die nodig is voor succesvolle evenementen: airconditioning, internet en wifi, projectiescherm, videoprojectoren, microfoons, videoconferenties, controlekamer en technische ondersteuning…

De catering die door Impérial Palace wordt aangeboden, in een van de 2 restaurants of in een privézaal in het Congrescentrum,

De catering die door Impérial Palace wordt aangeboden, in een van de 2 restaurants of in een privézaal in het Congrescentrum, is samengesteld door een team dat zich toelegt op catering voor groepen en biedt een reeks gerechten voor uw lunchpauze, fingerfood, cocktail, buffet, galamenu, feestmenu… Het nodigt echt uit om de smakelijke keuken met de authenticiteit van huisgemaakte gerechten te ontdekken!

Om te ontspannen en te relaxen

kunt u genieten van de 600 m2 grote Cristal Spa of kiezen uit een ruim aanbod activiteiten voor vermaak, sport en cultuur ter plaatse, op het meer, in de oude stad of in de bergen

Het Impérial Palace 4**** ligt in een idyllische omgeving en heeft alles wat u nodig heeft om van uw evenement een succes te maken!

Congresbureau Frankrijk – France Convention Bureau