Het laatste nieuws

Het ibis Styles Hotel Nieuwpoort is de gedroomde locatie voor een uitstapje naar zee.
In de meest hippe badstad van het land worden gasten er in de watten gelegd en voelen ze zich meteen in vakantiestemming dankzij de maritieme inrichting en het vriendelijke onthaal.
Om de lente extra muzikale kleur te geven en het coronavirus naar de achtergrond te laten verdwijnen pakt ibis Styles Nieuwpoort uit met een uniek en coronaveilig livestreaming-event op 29 april 2021.

ibis Styles Nieuwpoort wist dankzij een supersamenwerking met Koen De Smet Entertainmenttopartiesten te strikken zoals Dina Rodrigues, Sergio als hoofdact die uitpakt met zijn repertoire van André Hazes en Tom Jones en onze internationaal gelauwerde musicalperformer Hans Peter Janssens. Een professionele liveband zorgt voor een sfeervolle muzikale omkadering tussen de optredens.

De artiesten treden live op in het hotel, zonder publiek, maar de gasten kunnen heel relaxed meegenieten op hun kamer waar ze het optreden in livestream via de TV op de kamer kunnen volgen. Als kers op de taart worden de gasten culinair verwend dankzij lokale traiteur Kenny Carton: met een feestelijke fles bubbels, verleidelijke tapas, een compleet driegangenmenu en professionelebutlerservice!
Na hun overnachting krijgen ze uiteraard een smakelijkontbijt geserveerd.

De avond start op 29 april 2021 om 17:30 uur.

Info en reservatie:

Muriel Devisschere – Directeur ibis Styles Nieuwpoort
Brugse Steenweg 41, 8620 Nieuwpoort
GSM: 0491 87 39 63
E-mail: H9716-GM@accor.com

Reserveren via: Whatsapp / Sms / Bellen, 24/7 bereikbaar: 0499 90 48 09

Locatie voor seminaries Nieuwpoort – ibis Styles Nieuwpoort