Holiday Suites trekt naar de Côte d’Azur

De gloednieuwe residentie les Jardins d’Azur opent op 21 juni zijn deuren. Deze Holiday Suites in Vence (op 20 minuutjes van Nice) bestaan uit gloednieuwe studio’s en appartementen in het luxesegment. Er zijn heel wat sportfaciliteiten waaronder een verwarmd zwembad met poolbar, sportterein, petanque, …

Voor het eerst kiest Holiday Suites voor een bestemming met minimum 300 dagen zon per jaar. Het is de ideale incentive bestemming omwille van de volledige aanpak op maat. Zowel voor uw meeting, actieve teambuilding, culturele activiteiten als catering wordt u steeds persoonlijk geholpen.

Waarom business suites dé nieuwe formule voor business travel zijn:

Ruimte en comfort:

Reist u veel voor het werk? Dan bent u zeker blij met wat extra ruimte. Werken of eten aan een ruime tafel. In alle rust in de aparte zithoek naar uw flatscreen tv te kijken. De gloednieuwe business suites bieden u alle rust en comfort na een drukke werkdag.

Service:

Uiteraard kan u in de volledig uitgeruste keuken zelf een potje koken, maar het hoeft niet. Vervoer, maaltijden, gewassen linnen? Holiday Suites regelt het graag voor u.

Voordelig:

U zal versteld staan tegen welke scherpe prijs u al in een Business Suite aan de Côte d’Azur overnacht. Onze appartementen hebben telkens aparte slaapkamers. Zo kan je comfortabel en op een voordelige manier het appartement delen.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Locaties voor Bedrijfsevenementen aan de Côte d’Azur – Holiday Suites Cote d’Azur