Het laatste nieuws

Op 21 juni huldigt Holiday Inn Brussels Airport 16 nieuwe Tesla V4 Superchargers in, een primeur in België.

De V4 is de nieuwste versie van Tesla Superchargers en stelt bestuurders van Tesla’s en andere elektrische voertuigen in staat om hun voertuigen zeer snel op te laden, dankzij een laadvermogen tot 250 kW. In optimale omstandigheden kan een Tesla Model 3 Long Range tot 120 km bereik winnen in slechts 5 minuten.

“De installatie van deze Tesla V4 Superchargers bij Holiday Inn Brussels Airport is een belangrijke mijlpaal voor Pandox AB. Het toont ons engagement voor innovatie en duurzaamheid terwijl we een eersteklas service leveren aan onze klanten en de Tesla-gemeenschap,” zegt Aldert Schaaphok, Senior Vice President en Head of International Operations bij Pandox AB.

Dankzij de strategische ligging van deze oplaadstations, dicht bij Brussels International Airport en de Brusselse Ring, in een snelgroeiende zakenwijk, kunnen Tesla-rijders genieten van een naadloze ervaring op hun langeafstandsritten. Tijdens het opladen kunnen gasten gebruik maken van de diensten van het hotel, zoals dineren in het restaurant en ontspannen in de hoteltuin.

Praktische informatie

15.000 Superchargers op meer dan 1.200 locaties zijn beschikbaar in 32 Europese landen en zorgen ervoor dat Tesla-eigenaars snel en efficiënt kunnen opladen. Ga voor meer informatie over Tesla Superchargers naar Tesla Supercharger.
De inhuldigingsceremonie zal worden bijgewoond door vertegenwoordigers van Tesla, Holiday Inn Brussels Airport en de burgemeester van Diegem, de heer Jean-Pierre de Groef.

Over Holiday Inn Brussels Airport

Holiday Inn Brussels Airport is een modern hotel in Diegem, vlakbij Brussels Airport. Het biedt 310 comfortabele en goed uitgeruste kamers, moderne conferentiefaciliteiten en alle nodige diensten om te voldoen aan de behoeften van zakenreizigers en vakantiegangers. Dankzij de strategische ligging en de kwaliteitsdiensten is Holiday Inn Brussels Airport de ideale keuze voor een aangenaam en comfortabel verblijf.

Over Pandox AB

Pandox bezit, ontwikkelt en verhuurt hotelvastgoed aan hoteluitbaters. Sinds de oprichting in 1995 is Pandox uitgegroeid tot één van de grootste eigenaars van hotelvastgoed in Europa. Hun portfolio omvat 157 hotels met ongeveer 35.000 kamers in 11 landen in Noord-Europa.
Pandox AB bezit 10 hotels in België, waarvan er 7 ook door Pandox AB worden uitgebaat, waaronder The Hotel, Hilton Brussels Grand Place, Hotel Hubert, Hotel Indigo Brussels City, DoubleTree by Hilton Brussels City, Holiday Inn Brussels Airport en Crowne Plaza Antwerp. De marktwaarde van de portefeuille van Pandox AB is ongeveer €6 miljard. Pandox AB heeft zijn hoofdkantoor in Stockholm en is genoteerd aan Nasdaq Stockholm.(http://www.pandox.se)

Moderne vergaderruimte Brussel – Holiday Inn Brussels Airport